TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев на средба со директорката на бордот на директори на Македонија 2025, Ставроф: Вашите цели се во линија со нашите ...

А1 On - 20.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на Бордот на Директори на Македонија 2025, Вера Ставроф и новиот главен извршен директор, Никица Мојсоска Блажевски на којашто се разговараше за можностите на продлабочување на ...

Премиерот Заев на средба со директорката на бордот на директори на Македонија2025, Ставроф: Вашите цели се во линија со ...

Centar - 20.03.2019

Премиерот Заев на средба со директорката на бордот на директори на Македонија2025, Ставроф: Вашите цели се во линија со нашите долгорочни цели за економски развој на земјата, да го искористиме во целост огромниот потенцијал за соработка ...

Заев на средба со „Македонија 2025“, ќе се продлабочува соработката

Фокус - 20.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски за можностите на продлабочување на соработката во насока на поддршка ...

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Вашите цели се во линија со нашите долгорочни цели за економски развој

Press24 - 20.03.2019

Премиерот Заев на средба со директорката на бордот на директори на Македонија2025, Ставроф: Вашите цели се во линија со нашите долгорочни цели за економски развој на земјата, да го искористиме во целост огромниот потенцијал за соработка.

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Да го искористиме огромниот потенцијал за соработка

Вечер - 20.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски за можностите на продлабочување на соработката во насока на поддршка ...

Заев со бордот на „Македонија 2025": Да го искористиме огромниот потенцијал за соработка

Канал5 - 20.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025" Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски . На средбата, како што соопшти владината прес-служба, премиерот ...

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Соработката е значајна и за нови странски инвестиции и нови пазари

+инфо - 20.03.2019

На средбата, како што соопшти владината прес-служба, премиерот Заев ја посочил важноста на процесот на зачленувањето на нашата држава во НАТО како важен предуслов земјата да се позиционира како стабилна и долгорочна бизнис-дестинација.

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Да го искористиме огромниот потенцијал за соработка

Независен - 20.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски за можностите на продлабочување на соработката во насока на поддршка ...

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Да го искористиме огромниот потенцијал за соработка

1tv - 20.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски за можностите на продлабочување на соработката во насока на поддршка ...

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Да го искористиме огромниот потенцијал за соработка

Сител - 20.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски за можностите на продлабочување на соработката во насока на поддршка ...

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Да го искористиме огромниот потенцијал за соработка

Локално - 20.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски за можностите на продлабочување на соработката во насока на поддршка ...

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Да го искористиме огромниот потенцијал за соработка

Либертас - 20.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски за можностите на продлабочување на соработката во насока на поддршка ...

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Да го искористиме огромниот потенцијал за соработка

Опсервер - 21.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски за можностите на продлабочување на соработката во насока на поддршка ...

Премиерот Заев: соработката со организацијата МК2025 е значајна за промоција на земјата во светот

Бизнис Вести - 22.03.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев вчера оствари средба со новата директорка на Бордот на Директори на Македонија 2025, Вера Ставроф и новиот главен извршен директор, Проф.

Заев со бордот на „Македонија 2025“: Да го искористиме огромниот потенцијал за соработка

MakPress - 22.03.2019

Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со новата директорка на бордот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставроф и новиот главен извршен директор Никица Мојсоска-Блажевски за можностите на продлабочување на соработката во насока на поддршка ...