TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Геро повикува на федерализација на Македонија

Сител - 09.11.2015

Бранко Геровски отворено повикува на федерализација на Македонија. Според експертите, последната колумна на Геровски за соросовиот Плусинфо е директен напад врз македонскиот уставен поредок и уште една слика за состојбата во опозициските редови.

Тони Михајловски: ДА НЕ СТЕ ЈА ЧЕПНАЛЕ МАКЕДОНИЈА

Пулс24 - 09.11.2015

Михајловски го искажа својот револт. Во колумна насловена „Ајде да разговараме за федерализација, зошто да не“, еден од главните експоненти на СДСМ и опозициски сратег Бранко Героски кој е отворен подржувач на опозициските политики во колумна ...

Главниот експонент на СДСМ бара федерализација на Македонија

Курир - 09.11.2015

Во колумна насловена „Ајде да разговараме за федерализација, зошто да не“, еден од главните експоненти на СДСМ и опозициски сратег Бранко Героски кој е отворен подржувач на опозициските политики во колумна соопштува дека треба отворено да се ...

Героски повикува да се разговара за федерализација

Курир - 08.11.2015

Главниот медиумски експонент на СДСМ, уредникот на весникот „Слободен печат“ порталот „Плусинфо“, Бранко Героски во својата најнова колумна повикува да се разговара за федерализацијана државата.

Геровски бара федерализација на Македонија

Денешен - 09.11.2015

Во колумна насловена „Ајде да разговараме за федерализација, зошто да не“, еден од главните експоненти на СДСМ и опозициски сратег Бранко Героски кој е отворен подржувач на опозициските политики во колумна соопштува дека треба отворено да се ...

Героски повикува да се разговара за федерализација на државата

Пулс24 - 08.11.2015

Главниот медиумски експонент на СДСМ, уредникот на весникот „Слободен печат“ порталот „Плусинфо“, Бранко Героски во својата најнова колумна повикува да се разговара за федерализација на државата.

Героски бара федерализација на Македонија

Пулс24 - 09.11.2015

Во колумна насловена „Ајде да разговараме за федерализација, зошто да не“, еден од главните експоненти на СДСМ и опозициски сратег Бранко Героски кој е отворен подржувач на опозициските политики во колумна соопштува дека треба отворено да се ...

Героски повикува да се разговара за федерализација

Lider - 09.11.2015

Главниот медиумски експонент на СДСМ, уредникот на весникот „Слободен печат“ порталот „Плусинфо“, Бранко Героски во својата најнова колумна повикува да се разговара за федерализацијана државата.

Героски: Да се разговара за федерализација на Македонија

Алфа - 09.11.2015

Отворен повик на Героски за федерализација.Уредникот на Плусинфо и Слободен во една од последните колумни пишува дека можеби во Македонија е дојдено време за промена на државното уредување.