TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фото: Голема дупка на кров на автомобил,полицијата и пожарникарите се зачудени

Канал5 - 23.11.2023

Голема дупка на кров на автомобил,полицијата и пожарникарите се зачудени, се сомнева дека има удар од метеорит!. Француските пожарникари добиле повик за уништен автомобил во Стразбур.Кога полицајците пристигнале виделе уништен автомобил со дупка од ...

Неверојатна глетка од Стразбур: „Метеорит“ падна врз автомобил (ВИДЕО)

Кумановски м. - 22.11.2023

Француската полиција е збунета од случајот од Стразбур, каде е пријавена голема штета на паркиран автомобил, рено клио, а постои сомневање дека е уништен од метеорит. Пожарникарите биле повикани во понеделник наутро и пронашле возило со дупка на ...

ВИДЕО | НЕОБИЧНА СЦЕНА ОД ФРАНЦИЈА – Метеорит паднал врз автомобил и го уништил !?

Во Центар - 22.11.2023

Полицијата во Франција е збунета од необичен случај од Стразбур, каде е пријавена голема штета на паркиран автомобил, Reno , а постои сомневање дека е уништен од метеорит. Пожарникарите биле повикани во понеделник наутро и пронашле возило со дупка ...