TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пукотници во скопската Чаршија

Алсат-М - 23.06.2021

Неофицијално, едно лице е повредено вечерва во скопската Чаршија, пренесува Алсат. Инцидентот се случил околу 22:15 часот во едно кафуле во близина на „плоштадот Скендербеј“. Мотивите на настанот сè уште не се познати.

Престрелка во скопска Чаршија, едно лице е повредено

Фокус - 24.06.2021

Едно лице вечерва е повредено во скопската Чаршија во вооружана престрелка. Како што објави Алсат, инцидентот се случил околу 22:15 часот во едно кафуле во близина на плоштадот Скендер бег.

Истрели во Старата чаршија, повреден е човек во кафуле

+инфо - 23.06.2021

Неофицијално, едно лице е повредено вечерва во скопската чаршија, пренесува Алсат . Инцидентот се случил околу 22.15 часот во едно кафуле во близина на плоштадот Скендербег. Полицијата веднаш излегла на самото место и го истражува ...

Вечерва пукотници во Стара Чаршија

Press24 - 23.06.2021

Едно лице е повредено во престрелка која вечерва се случила во скопската Чаршија, пренесува Алсат. Инцидентот се случил во 22:15 во кафуле кое се наоѓа во близина на плоштадот Скендербег. Како што јавува телевизијата, полицијата веднаш излегла на ...

Пукање вечерва во Скопје, едно лице…

4NEWS - 24.06.2021

Пукање вечерва во Скопје, во старата скопска чаршија, во локал кој се наоѓал во близина на плоштадот Скендербег. Едно лице е тешко повредено и итно префрлено во болница. Мотивите за пукањето се непознати, на терен излезе ...

Пукотници во скопската Чаршија

Република - 23.06.2021

Неофицијално, едно лице е повредено вечерва во скопската Чаршија, пренесува Алсат. Инцидентот се случил околу 22:15 часот во едно кафуле во близина на „плоштадот Скендербег“. Мотивите на настанот сè уште не се познати.

Пукотница во Старата скопска чаршија

Слободен Печат - 23.06.2021

Едно лице е повредено вечерва во Старата скопска чаршија, пренесува Алсат. Инцидентот се случил околу 22:15 часот во едно кафуле во близина на „плоштадот Скендербеј“. Мотивите на настанот сè уште не се познати.

Вечерва пукање во близина на Скопската чаршија, неофицијално едно лице е повредено

Скопје инфо - 23.06.2021

Едно лице е повредено во пукање во близина на Скопската чаршија, пренесува телевизија Алфа. Инцидентот се случил околу 22:15 часот во едно кафуле во близина на „плоштадот Скендербеј“. Мотивите на настанот сè уште не се познати.

Престрелка во Стара Чаршија, еден повреден

24Инфо - 23.06.2021

Неофицијално, едно лице е повредено вечерва во скопската Чаршија, пренесува Алсат. Инцидентот се случил околу 22:15 часот во едно кафуле во близина на „плоштадот Скендербеј“. Мотивите на настанот сè уште не се познати.

Пукотници во скопската Чаршија

Lider - 23.06.2021

Инцидентот се случил околу 22:15 часот во едно кафуле во близина на „плоштадот Скендербег“. Неофицијално, едно лице е повредено вечерва во скопската Чаршија, пренесува Алсат. Инцидентот се случил околу 22:15 часот во едно кафуле во близина на ...

Престрелка во скопска Стара Чаршија, едно лице е повредено

Вечер Прес - 24.06.2021

Во вооружена престрелка, вечерва во скопската Чаршија повредено е едно лице. Како што објави Алсат, инцидентот се случил околу 22:15 часот во едно кафуле во близина на плоштадот Скендер бег.