TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев и Мицкоски никако да седнат да се договорат за СЈО и пописот

+инфо - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

Курир - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

24Инфо - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

Опсервер - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

Независен - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

Нова ТВ - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Заев и Мицкоски се уште не се договориле за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

Нетпрес - 12.07.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик,.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

1tv - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Нема договор за лидерска средба

Press24 - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

Сител - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

ММС - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

PressingTV - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Засега нема договор за лидерска средба за СЈО, пописот и Изборниот законик

Либертас - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Се уште не е закажана лидерска средба за СЈО, пописот, ниту изборниот законик

MakPress - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.

Заев: Прво решенија за СЈО, за пописот и за Изборниот законик, па лидерска средба

МКД - 12.07.2019

Засега нема договор за лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за трите теми – Специјалното јавно обвинителство, пописот и Изборниот законик, изјави денеска премиерот Зоран Заев.