TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Цитроен“ прослави 100 години постоење

Макфакс - 22.07.2019

Илјадници луѓе и автомобили се собраа во Ла Ферте Видам во регионот Вал де Луар овој викенд за да ја прослават 100-годишнината на „Цитроен“. Посетителите кои присуствуваа на настанот можеа да ги видат класиците, необичните и старите автомобили на ...

Citroen прослави 100 години постоење

USB - 22.07.2019

Илјадници луѓе и автомобили се собраа во Ла Ферте Видам во регионот Вал де Луар овој викенд за да ја прослават 100-годишнината на Citroen. Посетителите кои присуствуваа на настанот можеа да ги видат класиците, необичните и старите автомобили на ...