TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германија и Франција бараат дијалогот Белград-Приштина да продолжи веднаш

Опсервер - 23.05.2020

Брисел, 23 мај 2020 () – Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ.

Германија и Франција бараат дијалогот Белград-Приштина да продолжи веднаш

Frontline - 23.05.2020

Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...

Германија и Франција бараат дијалогот Белград-Приштина да продолжи веднаш

Сител - 23.05.2020

Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...

Белград и Приштина итно да го продолжат дијалогот, повикаа Германија и Франција

А1 On - 23.05.2020

Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...

Германија и Франција бараат дијалогот Белград-Приштина да продолжи веднаш

Либертас - 23.05.2020

– Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...

Германија и Франција бараат дијалогот Белград-Приштина да продолжи веднаш

24Инфо - 23.05.2020

Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...

Германија и Франција бараат дијалогот Белград-Приштина да продолжи веднаш

4NEWS - 23.05.2020

Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...

ЕУ: Берлин и Париз бараат веднаш да продолжи дијалогот Белград-Приштина

Денешен - 23.05.2020

Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...

Германија и Франција бараат дијалогот Белград-Приштина да продолжи веднаш

MakPress - 23.05.2020

Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...

Германија и Франција бараат дијалогот Белград-Приштина да продолжи веднаш

Вечер - 23.05.2020

Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...

Германија и Франција повикаа на итно продолжување на дијалогот Белград-Приштина

Слободен Печат - 23.05.2020

Министрите за надворешни работи на Германија и Франција, Хајко Мас и Жан-Ив Ле Дријан, повикаа на итно продолжување на дијалогот меѓу Белград и Приштина, под покровителство на ЕУ. Целта е да се постигне одржлив, сеопфатен и правно обврзувачки ...