TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Драмски театар гостува во Словенија со претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“

Република - 31.01.2023

Драмски театар со претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“ гостува во среда на 1 февруари во Словенија. Во Љубљана од 31 јануари до 04 февруари во организација на Местно гледалишче Љубљана се одржува словенечкото издание на регионалниот ...

Драмски театар гостува на фестивал во Љубљана

Курир - 31.01.2023

Драмски театар со претставата „ Чудна случка со кучето во ноќта“ гостува во среда на 1 февруари во Словенија. Во Љубљана од 31 јануари до 04 февруари во организација на Местно гледалишче Љубљана се одржува словенечкото издание на регионалниот ...

Драмски театар Скопје гостува на фестивал во Љубљана

Скопје инфо - 31.01.2023

Драмски театар со претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“ гостува утре, на 1 февруари, во Словенија. Во Љубљана од 31 јануари до 4 февруари во организација на Местно гледалишче Љубљана се одржува словенечкото издание на регионалниот театарски ...

Драмски театар гостува во Местно гледалишче Љубљана со претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“

Опсервер - 31.01.2023

Драмски театар со претставата „ Чудна случка со кучето во ноќта“ гостува во среда на 1 февруари во Словенија. Во Љубљана од 31 јануари до 04 февруари во организација на Местно гледалишче Љубљана се одржува словенечкото издание на регионалниот ...

„Чудна случка со кучето во ноќта“ : Драмски театар гостува на фестивалот РУТА Група Триглав во Љубљана

Независен - 31.01.2023

Драмски театар со претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“ гостува утре, на 1 февруари, во Словенија. Во Љубљана од 31 јануари до 4 февруари во организација на Местно гледалишче Љубљана се одржува словенечкото издание на регионалниот театарски ...

Драмски театар Скопје гостува на фестивалот РУТА Група Триглав во Љубљана

24 Вести - 31.01.2023

Драмски театар со претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“ гостува утре, на 1 февруари, во Словенија. Во Љубљана од 31 јануари до 4 февруари во организација на Местно гледалишче Љубљана се одржува словенечкото издание на регионалниот театарски ...

Драмски со „Чудна случка со кучето во ноќта“ гостува во Љубљана

Вечер Прес - 31.01.2023

Драмски театар Скопје со претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“ на 1 февруари гостува на словенечкото издание на регионалниот театарски фестивал РУТА Група Триглав во Љубљана. Фестивалот се одржува од 31 јануари до 4 февруари во организација ...

Драмски театар Скопје гостува на фестивалот РУТА Група Триглав во Љубљана

MakPress - 31.01.2023

Драмски театар со претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“ гостува утре, на 1 февруари, во Словенија. Во Љубљана од 31 јануари до 4 февруари во организација на Местно гледалишче Љубљана се одржува словенечкото издание на регионалниот театарски ...

Драмски театар со „Чудна случка со кучето во ноќта“ вечерва гостува на фестивалот „РУТА Група Триглав“ во Љубљана

Република - 01.02.2023

Претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“ на Драмски театар Скопје вечерва, на 1 февруари ќе биде изведена во Словенија. Од 31 јануари до 4 февруари, во организација на Местно гледалишче Љубљана, се одржува словенечкото издание на регионалниот ...