TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најмногу работници во Гевгелија бараат хотелите, транспортот и текстилните компании

Опсервер - 11.09.2019

Хотелите, угостителите, транспортерите, текстилната и преработувачката индустрија се секторите во Гевгелија кои во моментот имаат огласено дека бараат работници, односно вкупно 145. Според податоци од Агенцијата за вработување кои се извлечени од ...

Најмногу работници во Гевгелија бараат хотелите, транспортот и текстилните компании

Сител - 11.09.2019

Хотелите, угостителите, транспортерите, текстилната и преработувачката индустрија се секторите во Гевгелија кои во моментот имаат огласено дека бараат работници, односно вкупно 145. Според податоци од Агенцијата за вработување кои се извлечени од ...

Најмногу работници во Гевгелија бараат хотелите, транспортот и текстилните компании

4NEWS - 11.09.2019

Хотелите, угостителите, транспортерите, текстилната и преработувачката индустрија се секторите во Гевгелија кои во моментот имаат огласено дека бараат работници, односно вкупно 145. Според податоци од Агенцијата за вработување кои се извлечени од ...

Хотелите, транспортот и текстилните компании бараат најмногу работници во Гевгелија

MakPress - 11.09.2019

Хотелите, угостителите, транспортерите, текстилната и преработувачката индустрија се секторите во Гевгелија кои во моментот имаат огласено дека бараат работници, односно вкупно 145. Според податоци од Агенцијата за вработување кои се извлечени од ...