TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Алијанса/Алтернатива“: Веќе два месеца нема вода во чешмите во Љуботен

Макфакс - 16.09.2020

„Бидејќи се наоѓавме во последните денови од летото, коалицијата „Алијанса за Албанците и Алтернатива“ – разгранок Бутел, денес е тука за да ја информира јавноста, но и да реагира на феноменот, кој, иако не е стар, продолжува да биде депресивен.

Алијанса за Албанците и Алтернатива: Шилегов и Смилески ветија, а не донесоа вода во селото Луботен

МКД - 16.09.2020

Бидејќи се наоѓавме во последните денови од летото, Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива - огранок Бутел е денес тука за да ја информира јавноста, но и да реагира на феноменот, кој иако не е стар, продолжува да биде депресивен.

Алијанса/Алтернатива: Веќе два месеци нема вода во чешмите во Љуботен

Вечер - 16.09.2020

„Бидејќи се наоѓавме во последните денови од летото, Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива – огранок Бутел е денес тука за да ја информира јавноста, но и да реагира на феноменот, кој иако не е стар, продолжува да биде депресивен.

Веќе два месеци нема вода во чешмите во Љуботен

Скопје инфо - 16.09.2020

„Бидејќи се наоѓавме во последните денови од летото, Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива – огранок Бутел е денес тука за да ја информира јавноста, но и да реагира на феноменот, кој иако не е стар, продолжува да биде депресивен.

Алијанса/Алтернатива: Веќе два месеци нема вода во чешмите во Љуботен

MTM - 16.09.2020

„Бидејќи се наоѓавме во последните денови од летото, Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива - огранок Бутел е денес тука за да ја информира јавноста, но и да реагира на феноменот, кој иако не е стар, продолжува да биде депресивен.