TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брнабиќ: Луѓето се опуштија и мислат дека е готово, апелираме до сите да станат сериозни

24Инфо - 26.02.2021

Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, посочи дека луѓето се опуштиле и дека тоа може да се забележи според бројот на заразени. Таа додаде дека Србија продолжува со вакцинацијата и е прва по бројот на лица што примиле по две дози. „Опуштени сме.

„Луѓето се опуштаат и мислат дека е готово“: Брнабиќ апелира до сите да бидат сериозни и да ги почитуваат мерките

Локално - 26.02.2021

Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, посочи дека луѓето се опуштиле и дека тоа може да се забележи според бројот на заразени. Таа додаде дека Србија продолжува со вакцинацијата и е прва по бројот на лица што примиле по две дози. „Опуштени сме.

Брнабиќ: Луѓето се опуштија и мислат дека е готово, апелираме до сите да станат сериозни

Н.Македонија - 26.02.2021

Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, посочи дека луѓето се опуштиле и дека тоа може да се забележи според бројот на заразени. Таа додаде дека Србија продолжува со вакцинацијата и е прва по бројот на лица кои примиле по две дози. – Опуштени сме.

Брнабиќ: Луѓето се опуштија и мислат дека е готово, апелираме до сите да станат сериозни

Точка - 26.02.2021

Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, посочи дека луѓето се опуштиле и дека тоа може да се забележи според бројот на заразени. Таа додаде дека Србија продолжува со вакцинацијата и е прва по бројот на лица што примиле по две дози. „Опуштени сме.