TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Антологија на млади поети од Северна Македонија“ објавена во Грција

Кајгана - 21.01.2021

Електронската книга „Антологија на млади поети од Северна Македонија“ е објавена во Грција. Книгата која е дел од популарната серија „Антологии на млади поети“, содржи песни од 13 поети од современата македонска поетска сцена, од кои некои прв пат ...

Тријазична антологија на кратки книжевни форми

Окно - 20.01.2021

Тријазичната мала тематска антологија на македонски книжевни автори и авторки „Да сум на твое место“ (Αν ήμουν στη θέση σου / If Ι were in your place) е првото издание објавено под етикетата на „Булевар ослободување“.

„Антологија на млади поети од Северна Македонија“ објавена во Грција

Либертас - 19.01.2021

Електронската книга „Антологија на млади поети од Северна Македонија“ ( https://www.kobo.com/gr/en/ebook/anthology-of-young-poets-from-north-macedonia ) е објавена во Грција. Книгата која е дел од популарната серија „Антологии на млади поети“, ...

„Антологија на млади поети од Северна Македонија“ објавена во Грција

Вечер Прес - 19.01.2021

Електронската книга „Антологија на млади поети од Северна Македонија“ ( https://www.kobo.com/gr/en/ebook/anthology-of-young-poets-from-north-macedonia ) е објавена во Грција. Книгата која е дел од популарната серија „Антологии на млади поети“, ...

„Антологија на млади поети од Македонија“ објавена во Грција

MakPress - 19.01.2021

Електронската книга „Антологија на млади поети од Македонија“ (https://www.kobo.com/gr/en/ebook/anthology-of-young-poets-from-north-macedonia) е објавена во Грција. Книгата која е дел од популарната серија „Антологии на млади поети“, содржи песни од ...

„Антологија на млади поети од Северна Македонија“ објавена во Грција

24 Вести - 20.01.2021

Електронската книга „Антологија на млади поети од Северна Македонија“ (https://www.kobo.com/gr/en/ebook/anthology-of-young-poets-from-north-macedonia) е објавена во Грција. Книгата која е дел од популарната серија „Антологии на млади поети“, содржи ...

„Антологија на млади поети од Северна Македонија“ објавена во Грција

Опсервер - 19.01.2021

Електронската книга „Антологија на млади поети од Северна Македонија“ ( https://www.kobo.com/gr/en/ ebook/anthology-of-young- poets-from-north-macedonia ) е објавена во Грција. Книгата која е дел од популарната серија „Антологии на млади поети“, ...