TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гевгеличанец приведен за обљуба над малолетник

Опсервер - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

УАПСЕН ПЕДОФИЛ ОД ГЕВГЕЛИЈА 61-годишен маж обљубил малолетник

+инфо - 03.10.2022

Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за настанот било запознат и јавен обвинител од ОЈО Гевгелија. Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А.

Уапсен педофил во Гевгелија, силувал малолетник

Република - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

Гевгеличанец приведен за обљуба над малолетник

Бриф - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

61-годишен гевгеличанец обљубил малолетник

Скопје инфо - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

Гевгеличанец приведен за обљуба над малолетник

MakPress - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

61-годишен маж приведен за обљуба на дете

МКД - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

Хорор во Гевгелија: Маж силувал малолетник

Press24 - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

Гевгеличанец приведен за силување малолетник

Либертас - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

Гевгеличанец приведен за обљуба над малолетник

Локално - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за настанот било запознат и јавен обвинител од ОЈО Гевгелија.

61-годишен гевгеличанец обљубил малолетник

еМагазин - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, , лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за настанот било ...

Гевгеличанец приведен за обљуба на малолетник

Кајгана - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапси Ѓ.А. (61) од Гевгелија затoa што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

Гевегеличанец (61) обљубил малолетник и добил кривична

ММС - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

Уапсен педофил од Гевгелија, обљубил малолетник

Нетпрес - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

Уапсен педофил во Гевгелија, силувал малолетник

Вечер Прес - 03.10.2022

– Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а ...

Гевгеличанец приведен за обљуба над малолетник

Канал5 - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...

Гевгеличанец приведен за обљуба над малолетник

Lider - 03.10.2022

Вчера во 15:20 часот полицијата го уапсила Ѓ.А. (61) од Гевгелија затоа тоа што извршил обљуба врз малолетник од истиот град. Според портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, лицето било задржано во Полициската станица во Гевгелија, а за ...