TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дарио Николовски е новиот директор на Агенцијата за странски инвестиции

Фокус - 29.08.2017

Дарио Николовски, секретар општинскиот комитет на СДСМ во Гази Баба и координатор на советничката група на социјалдемократите во оваа скопска општина, е назначен за нов директор на Агенцијата за странски инвестиции.

Дарио Николовски е новиот директор на Агенцијата за странски инвестиции

Либертас - 29.08.2017

Дарио Николовски, секретар општинскиот комитет на СДСМ во Гази Баба и координатор на советничката група на социјалдемократите во оваа скопска општина, е назначен за нов директор на Агенцијата за странски инвестиции.

Дарио Николовски нов директор на Агенцијата за странски инвестиции

Макфакс - 29.08.2017

Дарио Николовски, секретар на општинскиот комитет на СДСМ во Гази Баба и координатор на советничката група на социјалдемократите во оваа скопска општина, е назначен за нов директор на Агенцијата за странски инвестиции.

Дарио Николовски нов директор на Агенцијата за странски инвестиции

Точка - 29.08.2017

Дарио Николовски, секретар на општинскиот комитет на СДСМ во Гази Баба и координатор на советничката група на социјалдемократите во оваа скопска општина, е назначен за нов директор на Агенцијата за странски инвестиции.

Дарио Николовски е нов директор на Агенцијата за странски инвестиции

еМагазин - 30.08.2017

Дарио Николовски е назначен за нов директор на Агенцијата за странски инвестиции. Тој доаѓа на оваа позиција на местото на Висар Фида. Николовски е дипломиран правник, кој работел во шпедицијата Караорман и во компанијата Ѓиан Вики, каде бил ...

Нов директор на Агенцијата за странски инвестиции е Дарио Николовски

Денар - 30.08.2017

Дарио Николовски, секретар на општинскиот комитет на СДСМ во Гази Баба и координатор на советничката група на социјалдемократите во оваа скопска општина, е назначен за нов директор на Агенцијата за странски инвестиции.