TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Макфакс - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, ЈСП потсетува дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв ...

Правото на еднаквост не важи во автобус, за студентите од приватните факултети и годинава нема бесплатно возење

Слободен Печат - 18.09.2023

Студентите од приватните факултети повторно „извисија“, па ниту оваа академска година нема да имаат право на бесплатен јавен превоз како нивните колеги од државните факултети. ЈСП „Скопје“ денеска соопшти дека право на студентски годишен билет за ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

4NEWS - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, потсетуваме дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв ...

Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Независен - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, ЈСП „Скопје“ потсетува дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии ...

Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Опсервер - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, потсетуваме дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

ТВ21 - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, потсетуваме дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Факултети - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, потсетуваме дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (прв ...

Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Курир - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, потсетуваме дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв ...

ЈСП потсетува дека бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Локално - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, од ЈСП Скопје потсетуваат дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен билет

Скопје инфо - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година,од ЈСП потсетуваат дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Zoom - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, потсетуваме дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен јавен превоз

Мета - 18.09.2023

ЈСП Скопје извести дека во пресрет на почетокот на академската 2023/2024 година, право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии ...

ГРАТИС ВОЗЕЊЕ И ЗА БРУЦОШИТЕ Студентите од прва година ќе можат бесплатно да ги користат услугите на ЈСП

+инфо - 18.09.2023

Потребни документи: потврда за редовен студент (не постара од еден месец); оригинал индекс и лична карта на увид; 200 денари (еднократен надомест) за изработка на електронска персонализирана картичка „Скопска“.

Бесплатен јавен превоз за редовните студенти

Вечер Прес - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, од Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ (ЈСП) потсетуваат дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Press24 - 18.09.2023

Во пресрет на почетокот на академската 2023/2024 година ЈСП потсетува дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (прв ...

Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Република - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, потсетуваме дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Кајгана - 18.09.2023

Во пресрет на почетокот на академската 2023/2024 година ЈСП потсетува дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (прв ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Точка - 18.09.2023

Во пресрет на почетокот на академската 2023/2024 година ЈСП потсетува дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (прв ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Скопје1 - 18.09.2023

Во пресрет на почетокот на академската 2023/2024 година ЈСП потсетува дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (прв ...

ЈСП: И бруцошите од државните универзитети имаат право на бесплатен превоз

МКД - 18.09.2023

Од ЈСП Скопје потсетуваат дека и бруцошите, како и додипломските редовни студенти од државните универзитети, без ограничување на возраста, имаат право на бесплатен студентски превоз. „Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, ...

Бруцошите добиваат бесплатен превоз, но не и студентите на приватните универзитети

ММС - 18.09.2023

Право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв циклус), без ограничување на возраста.

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Expres - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, ЈСП „Скопје“ потсетува дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

Centar - 18.09.2023

Во пресрет на почетокот на академската 2023/2024 година ЈСП потсетува дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (прв ...

Бруцошите имаат право на бесплатен превоз, велат од ЈСП

Н.Македонија - 18.09.2023

Во пресрет на почетокот на академската 2023/2024 година ЈСП потсетува дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (прв ...

ЈСП: Бруцошите на државните факултети имаат право на бесплатен превоз

Радио МОФ - 18.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје (ЈСП) потсетува дека право на годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје ...

ЈСП: Бруцошите имаат право на бесплатен превоз

MakPress - 19.09.2023

Во пресрет на почеток на академската 2023/2024 година, потсетуваме дека право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз имаат сите редовни студенти на некој од државните факултети во Скопје на додипломски студии (Прв ...