TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Албанија вакцинирани над 300 илјади граѓани, обезбедени се 400 илјади вакцини

Lider - 18.04.2021

Албанската Влада успеа да плати 1.140.000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40.800 дози на „Астра Зенека“. Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40.800 дози вакцина од „Астра Зенека“.

Албанија доби 40.800 дози вакцина од Астра Зенека, вечерва ќе пристигнат уште 50 илјади

Независен - 18.04.2021

Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40.800 дози вакцина од „Астра Зенека“, јави дописничката на МИА од Тирана. – Албанската Влада успеа да плати 1.140.000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40.800 дози на „Астра ...

Албанија доби 40.800 дози вакцина од Астра Зенека, вечерва ќе пристигнат уште 50 илјади

Опсервер - 18.04.2021

– Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40.800 дози вакцина од „Астра Зенека“, јави дописничката на МИА од Тирана. – Албанската Влада успеа да плати 1.140.000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40.800 дози на „Астра ...

Албанија доби 40.800 дози вакцина од Астра Зенека, вечерва ќе пристигнат уште 50 илјади

24Инфо - 18.04.2021

Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40.800 дози вакцина од „Астра Зенека”, јави дописничката на МИА од Тирана. – Албанската Влада успеа да плати 1.140.000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40.800 дози на „Астра ...

Албанија доби 40 800 дози вакцина од „Астра-Зенека“, вечерва ќе пристигнат уште 50 илјади

Слободен Печат - 18.04.2021

Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40 800 дози вакцина од „Астра-Зенека”, јави дописничката на МИА од Тирана. – Албанската Влада успеа да плати 1 140 000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40 800 дози на ...

Албанија доби 40.800 дози вакцина од Астра Зенека, вечерва ќе пристигнат уште 50 илјади

Frontline - 18.04.2021

Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40.800 дози вакцина од „Астра Зенека“, јави дописничката на МИА од Тирана. – Албанската Влада успеа да плати 1.140.000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40.800 дози на „Астра ...

Албанија доби 40.800 дози вакцина од Астра Зенека, вечерва ќе пристигнат уште 50 илјади

Либертас - 18.04.2021

– Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40.800 дози вакцина од „Астра Зенека“, јави дописничката на МИА од Тирана. – Албанската Влада успеа да плати 1.140.000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40.800 дози на „Астра ...

Албанија доби 40.800 дози вакцина од Астра Зенека, вечерва ќе пристигнат уште 50 илјади

Денешен - 18.04.2021

Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40.800 дози вакцина од „Астра Зенека“, јави дописничката на МИА од Тирана. – Албанската Влада успеа да плати 1.140.000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40.800 дози на „Астра ...

Албанија доби 40.800 дози вакцина од Астра Зенека, вечерва ќе пристигнат уште 50 илјади

MakPress - 18.04.2021

Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40.800 дози вакцина од „Астра Зенека“, јави дописничката на МИА од Тирана. – Албанската Влада успеа да плати 1.140.000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40.800 дози на „Астра ...

Во Албанија се вакцинирани над 300 илјади граѓани, досега се обезбедени 400 илјади вакцини

Вечер Прес - 18.04.2021

Преку Ковакс механизмот во Албанија синоќа пристигнаа 40.800 дози вакцина од „Астра Зенека”, јави дописничката на МИА од Тирана. – Албанската Влада успеа да плати 1.140.000 дози вакцини преку Ковакс и синоќа пристигнаа уште 40.800 дози на „Астра ...