TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пентагон молчи за снимката на американските борбени пилоти на која се гледа како бркаат НЛО

Сител - 14.03.2018

Новата снимка на која наводно е скриена ознаката за тајност, прикажува неидентификувани летачки објекти недалеку од источната област на САД, кои во 2015 година биле снимени од двајца пилоти на амеркинаското воено воздухопловство.

Објавена уште една снимка со бркање НЛО, Пентагон молчи

Кајгана - 14.03.2018

Објавена е нова снимка што од неодамна веќе не се вбројува во „класифицирани тајни документи“, на која се гледа неидентификуван летечки објект како со огромна брзина прелетува во близина на Источниот брег на САД, снимена во 2015 година од двајца ...

Пентагон молчи за снимката на американските борбени пилоти на која се гледа како бркаат НЛО

Вечер - 14.03.2018

Новата снимка на која наводно е скриена ознаката за тајност, прикажува неидентификувани летачки објекти недалеку од источната област на САД, кои во 2015 година биле снимени од двајца пилоти на амеркинаското воено воздухопловство.

Мистериозен објект над Атлантикот: Објавена тајна снимка од американското воздухопловство (видео)

Сваштарник - 12.03.2018

Видео снимката настанала во 2015 година, на Источното крајбрежје на САД кога е забележан мистериозен објект кој го прелетува Атлантикот. На снимката може да се слушне пилотот кој го забележал неидентификуваниот објект кој лета над океанот, пишува ...

Мистериозен објект над Атлантикот: Протече тајна снимка на американското воздухопловство

Sky - 13.03.2018

Видеоснимката направена 2015 крај источниот брег на САД фатила момент кога мистериозен објект го прелетува Атлантикот. На снимката може да се слушне пилотот кој го забележал неидентификуваниот објект кој лета над океанот, пишува Мирор.