TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот на Кисела Вода Ѓорѓиевски обезбеди празничен ручек за 350 социјално загрозени лица

Сител - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски денеска донираше 350 хуманитарни оброци за социјално загрозените лица. – На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го ...

Градоначалникот Ѓорѓиевски обезбеди празничен ручек за 350 социјално загрозени лица

Курир - 14.01.2022

350 хуманитарни оброци донираше денес градоначалникот на Општина Кисела Вода за социјално загрозените лица. На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го разубават денешниот ...

Градоначалникот Ѓорѓиевски обезбеди празничен ручек за 250 социјално загрозени лица

Нетпрес - 14.01.2022

350 хуманитарни оброци донираше денес градоначалникот на Општина Кисела Вода за социјално загрозените лица. На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го разубават денешниот ...

Градоначалникот на Кисела Вода Ѓорѓиевски обезбеди празничен ручек за 350 социјално загрозени лица

Опсервер - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски денеска донираше 350 хуманитарни оброци за социјално загрозените лица. – На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го ...

Во Кисела Вода обезбеден празничен ручек за 350 социјално загрозени лица

Скопје инфо - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски денеска донираше 350 хуманитарни оброци за социјално загрозените лица. – На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го ...

Градоначалникот Ѓорѓиевски обезбеди празничен ручек за 350 социјално загрозени лица

Канал5 - 14.01.2022

350 хуманитарни оброци донираше денес градоначалникот на Општина Кисела Вода за социјално загрозените лица. На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го разубават денешниот ...

Општина Кисела Вода обезбеди празничен ручек за 250 социјално загрозени лица

Локално - 14.01.2022

350 хуманитарни оброци донираше денес градоначалникот на Општина Кисела Вода за социјално загрозените лица. На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го разубават денешниот ...

Градоначалникот Ѓорѓиевски обезбеди празничен ручек за 350 социјално загрозени лица

24Инфо - 14.01.2022

350 хуманитарни оброци донираше денес градоначалникот на Општина Кисела Вода за социјално загрозените лица. На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои , барем малку ќе им го разубават денешниот ...

Општина Кисела Вода донираше 350 хуманитарни оброци

Н.Македонија - 14.01.2022

Tриста и педесет хуманитарни оброци донираше денес градоначалникот на општина Кисела Вода за социјално загрозените лица. На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк, кои барем малку ќе им го разубават ...

Ѓорѓиевски обезбеди празничен ручек за 250 социјално загрозени лица

Вечер Прес - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски донираше 350 хуманитарни оброци за социјално загрозените лица. На бездомници, на деца од улица, на лица во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го разубават ...

ПРАЗНИЧЕН РУЧЕК ВО КИСЕЛА ВОДА Градоначалникот Ѓорѓиевски и отец Оливер ручаа заедно со социјално загрозените лица

+инфо - 14.01.2022

Градоначалникот Ѓорѓиевски обезбедил донација и за лицата кои имаат потреба од помош од храна во народната кујна во Св. Спас во Драчево. Тука, заедно со нив и со отецот Оливер, се дружеа и заедно го изедоа празничниот ручек.

Општина Кисела Вода: Дониран празничен ручек за 350 социјално загрозени лица

MakPress - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски денеска донираше 350 хуманитарни оброци за социјално загрозените лица. – На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го ...

Градоначалникот Ѓорѓиевски обезбеди празничен ручек за 250 социјално загрозени лица

Lider - 14.01.2022

350 хуманитарни оброци донираше денес градоначалникот на Општина Кисела Вода за социјално загрозените лица. На бездомниците, на децата од улица, на лицата во домовите, им беа доставени пакети со оброк кои, барем малку ќе им го разубават денешниот ...