TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Најстар стил на македонското народно пеење“ не е книга само за етномузиколозите туку и за сите љубители на нашиот ...

Фактор - 26.11.2020

Универзитетскиот професор и етномузиколог Ѓорѓи Ѓорѓиев пред многу децении се фасцинирал од извикот, како дел од македонската музичка традиција, кога слушнал група од жени во селото Блаце кои сосема случајно изведувале каначки песни со кои ги ...

Онлајн промоција на книгата „Најстар стил на македонското народно пеење“ од Ѓорѓи Ѓорѓиев

А1 On - 25.11.2020

Книгата „Најстар стил на македонското народно пеење“ на универзитетскиот професор и етномузиколог Ѓорѓи Ѓорѓиев вечер, во 19 часот, ќе биде промовирана онлајн на фејсбук-страницата „Литература.мк“.

„Најстар стил на македонското народно пеење“ – денеска онлајн промоција на книгата на Ѓорѓи Ѓорѓиев

Република - 25.11.2020

Книгата „Најстар стил на македонското народно пеење“ на универзитетскиот професор и етномузиколог Ѓорѓи Ѓорѓиев вечер, во 19 часот, ќе биде промовирана онлајн на фејсбук-страницата „Литература.мк“.

Онлајн промоција на книгата „Најстар стил на македонското народно пеење“ од Ѓорѓи Ѓорѓиев

MakPress - 25.11.2020

Книгата „Најстар стил на македонското народно пеење“ на универзитетскиот професор и етномузиколог Ѓорѓи Ѓорѓиев вечер, во 19 часот, ќе биде промовирана онлајн на фејсбук-страницата „Литература.мк“.

„Најстар стил на македонското народно пеење“ не е книга само за етномузиколозите туку и за сите љубители на нашиот ...

Хаштаг - 26.11.2020

Универзитетскиот професор и етномузиколог Ѓорѓи Ѓорѓиев пред многу децении се фасцинирал од извикот, како дел од македонската музичка традиција, кога слушнал група од жени во селото Блаце кои сосема случајно изведувале каначки песни со кои ги ...

Онлајн промоција на книгата „Најстар стил на македонското народно пеење“ од Ѓорѓи Ѓорѓиев

Опсервер - 25.11.2020

– Книгата „Најстар стил на македонското народно пеење“ на универзитетскиот професор и етномузиколог Ѓорѓи Ѓорѓиев вечер, во 19 часот, ќе биде промовирана онлајн на фејсбук-страницата „Литература.мк“.