TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Независен - 23.03.2023

Општина Центар вчера во Централниот регистар го регистрираше трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа општината и официјално го доби второто општинско јавно претпријатие.

Герасимовски става крај на градежното самоволие во Центар

Скопје инфо - 23.03.2023

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчера излезе на терен заедно со градежната инспекција на неколку градилишта во Центар. - Во предизборјето ветив засилени инспекциски контроли со цел брза реакција за нелегалните и небезбедни ...

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Макфакс - 23.03.2023

Општина Центар вчера во Централниот регистар го регистрираше трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа општината и официјално го доби второто општинско јавно претпријатие.

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Frontline - 23.03.2023

Општина Центар вчера во Централниот регистар го регистрираше трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа општината и официјално го доби второто општинско јавно претпријатие.

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Локално - 23.03.2023

Општина Центар вчера во Централниот регистар го регистрираше трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа општината и официјално го доби второто општинско јавно претпријатие.

ОПШТИНА ЦЕНТАР ВЛЕЗЕ ВО БИЗНИСОТ СО СТРУЈА Формирано ТП „Енергија Центар“, директорот една година ќе работи без плата!?

+инфо - 23.03.2023

Општина Центар преку „Енергија Центар“ ќе инсталира фотоволтаични системи на јавни објекти. Може да инсталира централи со вкупна максимална моќност од 2,44 мегавата, а вкупната инвестиција би изнесувала околу 1.755.000 евра, а би се исплатела за ...

Општина Центар регистрираше јавно претпријатие за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори

Радио МОФ - 23.03.2023

Општина Центар вчера го регистрираше трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“. Преку претпријатието ќе се овозможи олеснување на процедурата за инсталирање на поголеми фотоволтаични ...

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Опсервер - 23.03.2023

Од Општина Центар известуваат дека вчера во Централниот регистар, e регистрирано трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа Oпштината и официјално го доби второто општинско ...

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

А1 On - 23.03.2023

Општина Центар вчера во Централниот регистар го регистрираше трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа општината и официјално го доби второто општинско јавно претпријатие.

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Република - 23.03.2023

Од Општина Центар известуваат дека вчера во Централниот регистар, e регистрирано трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа Oпштината и официјално го доби второто општинско ...

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Либертас - 23.03.2023

Од Општина Центар известуваат дека вчера во Централниот регистар, e регистрирано трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа Oпштината и официјално го доби второто општинско ...

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Скопје инфо - 23.03.2023

Од Општина Центар известуваат дека вчера во Централниот регистар, e регистрирано трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа Oпштината и официјално го доби второто општинско ...

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Centar - 23.03.2023

Општина Центар вчера во Централниот регистар го регистрираше трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа општината и официјално го доби второто општинско јавно претпријатие.

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Вести плус - 23.03.2023

Општина Центар вчера во Централниот регистар го регистрираше трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа општината и официјално го доби второто општинско јавно претпријатие.

ТД „Енергија Центар“ регистрирано во Централниот регистар

Вечер Прес - 23.03.2023

Општина Центар вчера во Централниот регистар го регистрираше трговското друштво за производствои продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“. Со тоа, општината и официјално го доби второто општинско јавно претпријатие.

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Канал5 - 23.03.2023

Од Општина Центар известуваат дека вчера во Централниот регистар, e регистрирано трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“.

ТД „Енергија Центар“ регистрирано во Централниот регистар

Република - 23.03.2023

Општина Центар вчера во Централниот регистар го регистрираше трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа општината и официјално го доби второто општинско јавно претпријатие.

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

MakPress - 23.03.2023

Од Општина Центар известуваат дека вчера во Централниот регистар, e регистрирано трговското друштво за производство и продажба на електрична енергија од обновливи извори „Енергија Центар“ и со тоа Oпштината и официјално го доби второто општинско ...