TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФФМ закажа Собрание за 9 декември и повторно ги сокри статутарните измени!

Sport 1 - 09.11.2018

Денеска се одржа седницата на Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија на која се закажа наредно Генерално Собрание, но никој не ги спомена статутарните промени и повторно се сокрија информации од очите на јавноста.

Собрание на ФФМ за промена на Статутот на 9. декември во Охрид

Екипа - 09.11.2018

Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија на денешниот свој состанок донесе одлука Вонредното Собрание на ФФМ на кое треба да се изгласаат промена на Статутот на федерацијата да се одржи на 9. декември во Охрид.

Вонредно собрание за измени во Статутот и избор на најдобрите во мак-фудбалот во декември!

SportMedia - 09.11.2018

Денеска на седница на Управниот одбор на Фудбалската федерација е донесена одлука дека на 9. декември ќе има Вонредно собрание за измени и дополнување на Статутот во Охрид од 13:00 часот. На денешната седница во „Куќа на фудбалот", Управниот одбор ...

Образ - ѓон! ФФМ ја бетонира гласачката машинерија за избор на нов претседател!

Sport 1 - 09.11.2018

Знаете ли која е најисплатливата функција во Македонија? Да се биде делегат во Собранието на Фудбалската федерација на Македонија. Зошто? Затоа што никој не може да ве смени цел мандат (четири години).

ФФМ ќе го менува статутот во декември во Охрид

Gol.mk - 09.11.2018

На денешната седница во “Куќа на фудбалот”, Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) донесе одлука за одржување на вонредно Генерално Собрание на Фудбалската федерација на Македонија.

Вонредно собрание на ФФМ во декември

Телма - 09.11.2018

На денешната седница на Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија донесена е одлука за одржување на вонредно генерално собрание на кое ќе се вршат измени и дополнувања на статутот.