TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ сериозно ќе се позанимава со значајниот децениски ветуван проект Чебрен, тој ќе биде ...

А1 On - 25.02.2024

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната енергетска платформа за иднина во Битола на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ посочи дека ВМРО-ДПМНЕ во енергетиката има намера озбилно да се позанимава со еден децениски ветуван ...

Трибина на ВМРО-ДПМНЕ во Битола на тема “Концепт за инвестиции во енергетиката“ (фотогалерија)

Битола Њуз - 25.02.2024

Денес во “Вавилон“ во Битола се одржа трибина на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ на која присуствуваа претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, пратениќките во Парламентот – Олга Лозановска и Силвана Ангелевски, градоначалникот на ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ сериозно ќе се позанимава со значајниот децениски ветуван проект Чебрен

Курир - 25.02.2024

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната енергетска платформа за иднина во Битола на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ посочи дека ВМРО-ДПМНЕ во енергетиката има намера озбилно да се позанимава со еден децениски ветуван ...

МИЦКОСКИ: Чебрен мора да биде проект на македонски експерти, не треба да го гледаме од денес за утре, туку за еден век ...

Денешен - 25.02.2024

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната енергетска платформа за иднина во Битола на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ посочи дека ВМРО-ДПМНЕ во енергетиката има намера озбилно да се позанимава со еден децениски ветуван ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ сериозно ќе се занимава со значајниот децениски ветуван проект Чебрен

Нетпрес - 25.02.2024

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната енергетска платформа за иднина во Битола на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ посочи дека ВМРО-ДПМНЕ во енергетиката има намера озбилно да се позанимава со еден децениски ветуван ...

Мицкоски: Ќе се обидеме да го изградиме Чебрен

МКД - 25.02.2024

Дебата за енергетиката на ВМРО-ДПМНЕ Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната енергетска платформа за иднина во Битола на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ посочи дека ВМРО-ДПМНЕ во енергетиката има намера озбилно да се ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ сериозно ќе се позанимава со значајниот децениски ветуван проект Чебрен

PressingTV - 25.02.2024

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната енергетска платформа за иднина во Битола на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ посочи дека ВМРО-ДПМНЕ во енергетиката има намера озбилно да се позанимава со еден децениски ветуван ...

(ВИДЕО) Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ сериозно ќе се позанимава со значајниот децениски ветуван проект Чебрен, тој ќе биде ...

Lider - 25.02.2024

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната енергетска платформа за иднина во Битола на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ посочи дека ВМРО-ДПМНЕ во енергетиката има намера озбилно да се позанимава со еден децениски ветуван ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ сериозно ќе се позанимава со значајниот децениски ветуван проект Чебрен

MakPress - 25.02.2024

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната енергетска платформа за иднина во Битола на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“ посочи дека ВМРО-ДПМНЕ во енергетиката има намера озбилно да се позанимава со еден децениски ветуван ...