TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пренџов: Денес е голем ден за Македонија затоа што после 2008 година прв пат имаме целосна промена на власта и кланот ...

А1 On - 23.06.2024

Денес е голем ден затоа што во историјата заминува нај неспособната и најкриминалната влада која што некогаш Република Македонија ја имала. Несе е голем ден затоа што за прв пат после 2008 година ќе имаме целосна промена на власта.

Пренџов: Денес е голем ден за Македонија затоа што после 2008 година прв пат имаме целосна промена на власта и кланот ...

ТВ21 - 23.06.2024

Денес е голем ден затоа што во историјата заминува нај неспособната и најкриминалната влада која што некогаш Република Македонија ја имала. Несе е голем ден затоа што за прв пат после 2008 година ќе имаме целосна промена на власта.

Пренџов: Денес е голем ден затоа што во историјата заминува најнеспособната и најкриминалната Влада

4NEWS - 23.06.2024

Денес е голем ден затоа што во историјата заминува нај неспособната и најкриминалната влада која што некогаш Република Македонија ја имала. Несе е голем ден затоа што за прв пат после 2008 година ќе имаме целосна промена на власта.

Пренџов: Денес после 2008 година прв пат имаме целосна промена на власта

24Инфо - 23.06.2024

Пренџов: Денес е голем ден за Македонија затоа што после 2008 година прв пат имаме целосна промена на власта и кланот Заеви и ДУИ-инг бизнис заминуваат во историјата Денес е голем ден затоа што во историјата заминува нај неспособната и ...

Пренџов: Денес е голем ден за Македонија затоа што после 2008 година прв пат имаме целосна промена на власта и кланот ...

Курир - 23.06.2024

Денес е голем ден затоа што во историјата заминува нај неспособната и најкриминалната влада која што некогаш Република Македонија ја имала. Несе е голем ден затоа што за прв пат после 2008 година ќе имаме целосна промена на власта.

Пренџов: Денес е голем ден за Македонија затоа што после 2008 година прв пат имаме целосна промена на власта

Press24 - 23.06.2024

Денес е голем ден затоа што во историјата заминува нај неспособната и најкриминалната влада која што некогаш Република Македонија ја имала. Несе е голем ден затоа што за прв пат после 2008 година ќе имаме целосна промена на власта.

ПРЕНЏОВ: Денеска е голем ден за Македонија, кланот Заеви, холдингот ДУИ-инг бизнис и најкриминалната Влада одат во ...

Денешен - 23.06.2024

Денеска е голем ден затоа што во историјата заминува нај неспособната и најкриминалната влада која што некогаш Република Македонија ја имала. Денеска е голем ден затоа што за прв пат после 2008 година ќе имаме целосна промена на власта.

Пренџов: Денес е голем ден за Македонија

Канал5 - 23.06.2024

Денес е голем ден за Македонија затоа што после 2008 година прв пат имаме целосна промена на власта и кланот Заеви и ДУИ-инг бизнис заминуваат во историјата. Денес е голем ден затоа што во историјата заминува нај неспособната и најкриминалната влада ...

Пренџов: Денес е голем ден за Македонија, после 2008 година прв пат имаме целосна промена на власта, кланот Заеви и ...

Нетпрес - 23.06.2024

Денес е голем ден затоа што во историјата заминува нај неспособната и најкриминалната влада која што некогаш Република Македонија ја имала. Несе е голем ден затоа што за прв пат после 2008 година ќе имаме целосна промена на власта.