TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Малолетниците во Австралија ќе можат да пријдат до социјалните мрежи само со дозвола од родителите

Бизнис Вести - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе можат да пријдат до социјалните мрежи само со дозвола од родителите

Опсервер - 25.10.2021

– Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе можат да пријдат до социјалните мрежи само со дозвола од родителите

Бриф - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе имаат пристап до социјалните мрежи само со амин од родителите

Слободен Печат - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе можат да пријдат до социјалните мрежи само со дозвола од родителите

Курир - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Родителите во Австралија ќе мора да дадат дозвола за нивните деца да бидат на социјалните мрежи

Република - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да дадат согласност за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според објавениот предлог-закон, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се соочуваат со казни ...

Малолетниците во Австралија ќе можат да пријдат до социјалните мрежи само со дозвола од родителите

Lider - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе можат да пријдат до социјалните мрежи само со дозвола од родителите

Сител - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Нов закон во Австралија: Малолетници на социјалните мрежи само со дозвола од родителите

Денешен - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе можат да пријдат до социјалните мрежи само со дозвола од родителите

Либертас - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе имаат пристап до социјалните мрежи само со амин од родителите

Press24 - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе можат да пријдат до социјалните мрежи само со дозвола од родител

Канал5 - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе можат да пријдат до социјалните мрежи само со дозвола од родителите

24Инфо - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

ТАТО, МАМА, МОЖЕ НА ИНСТАГРАМ? Австралија ќе воведе ред за користењето на социјалните мрежи

+инфо - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Во Австралија малолетниците ќе користат социјални мрежи само со „дозвола од родител“

Телма - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе можат да користат социјалните мрежи само со дозвола од родителите

Вечер Прес - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...

Малолетниците во Австралија ќе имаат пристап до социјалните мрежи само со согласност од родителите

Локално - 25.10.2021

Австралија планира да воведе одредба со која се бара родителите да се согласат за користење на социјалните мрежи од лицата помлади од 16 години. Според предлог-законот што денеска беше објавен, компаниите што стојат зад социјалните мрежи се ...