TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Со нас македонската култура постигнува значајни успеси

Макфакс - 23.09.2023

„Со посветеноста и заложбите на СДСМ, македонската култура постигнува значајни успеси и резултати. Изборот на Скопје за престолнина на културата во Европа за 2028 година е успех за македонската култура и признание за влогот на институциите ...

СДСМ: Со СДСМ македонската култура постигнува значајни успеси

Канал5 - 23.09.2023

Со посветеноста и заложбите на СДСМ, македонската култура постигнува значајни успеси и резултати. Изборот на Скопје за престолнина на културата во Европа за 2028 година е успех за македонската култура и признание за влогот на институциите предводени ...

СДСМ: Со нас македонската култура постигнува значајни успеси

Точка - 23.09.2023

„Со посветеноста и заложбите на СДСМ, македонската култура постигнува значајни успеси и резултати. Изборот на Скопје за престолнина на културата во Европа за 2028 година е успех за македонската култура и признание за влогот на институциите ...

СДСМ: Со нас македонската култура постигнува значајни успеси

Опсервер - 23.09.2023

„Со посветеноста и заложбите на СДСМ, македонската култура постигнува значајни успеси и резултати. Изборот на Скопје за престолнина на културата во Европа за 2028 година е успех за македонската култура и признание за влогот на институциите ...

СДСМ: Со нас македонската култура постигнува значајни успеси

Press24 - 23.09.2023

„Со посветеноста и заложбите на СДСМ, македонската култура постигнува значајни успеси и резултати. Изборот на Скопје за престолнина на културата во Европа за 2028 година е успех за македонската култура и признание за влогот на институциите ...