TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Циклонот Вероника го погоди северозападното крајбрежје на Австралија

24 Вести - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...

Австралија на удар на два моќни циклони, евакуирани илјадници луѓе

Макфакс - 23.03.2019

Разорниот тропски циклон Тревор денеска го погоди северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој на одредени места дувал со брзина и до 250 кимоетри на час.

Австралија на удар на два моќни циклони во исто време

1tv - 23.03.2019

Моќниот тропски циклон Тревор го погоди денеска северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој наместа дувал со брзина и до 250 километри на час. Како што јави Би-Би-Си, во моментот кога Тревор пристигнал до ...

Циклонот Вероника го погоди северозападното крајбрежје на Австралија

Алфа - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...

Илјадници се евакуираат во Австралија пред ударот на два силни циклони

Канал5 - 22.03.2019

Илјадници Австралијанци се евакуираат пред ударот на два силни циклони , што би можеле да бидат разорни. Во текот на викендот северот на Австралија ќе биде погоден од силниот циклон Тревор , додека циклонот Вероника ќе го погодин западниот дел на ...

Два разорни циклони ќе ја погодат Австралија викендов

Република - 22.03.2019

Илјадници Австралијанци се евакуирани поради доаѓањето на два потенцијално разорни циклони, објави Би-би-си. Во текот на викендот Тревор ќе го погоди северот на Австралија, а циклонот Вероника му се заканува на западниот брег на земјата.

ЖИТЕЛИТЕ СЕ ЕВАКУИРААT: Два силни циклони се движат кон Австралија

Фактор - 22.03.2019

Австралија викендов ќе ја погодат два циклони. Mногу Австралијанци се евакуирани поради доаѓањето на два потенцијално разорни циклони, објави Би-би-си. Ќе има разорни ветрови, силнен дожд и брановите кои можат да предизвикаат катастрофални поплави.

Австралија на удар на два моќни циклони, илјадници луѓе евакуирани

Алфа - 23.03.2019

Разорниот тропски циклон Тревор денеска го погоди северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој на одредени места дувал со брзина и до 250 кимоетри на час.

Австралија на удар на два моќни циклони во исто време

Вечер - 23.03.2019

Моќниот тропски циклон Тревор го погоди денеска северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој наместа дувал со брзина и до 250 километри на час. Како што јави Би-Би-Си, во моментот кога Тревор пристигнал до ...

Циклонот Вероника го погоди северозападното крајбрежје на Австралија

24Инфо - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...

Илјадници се евакуираат во Австралија пред ударот на два силни циклони

Press24 - 22.03.2019

Илјадници Австралијанци се евакуираат пред ударот на два силни циклони , што би можеле да бидат разорни. Во текот на викендот северот на Австралија ќе биде погоден од силниот циклон Тревор , додека ц иклонот Вероника ќе го погодин западниот дел на ...

Австралија на удар на два моќни циклони во исто време

24Инфо - 23.03.2019

Моќниот тропски циклон Тревор го погоди денеска северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој наместа дувал со брзина и до 250 километри на час. Како што јави Би-Би-Си, во моментот кога Тревор пристигнал до ...

Циклонот Вероника го погоди северозападното крајбрежје на Австралија

+инфо - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...

“Тревор“ и “Вероника“ евакуираа илјадници Австралијанци

Пулс24 - 23.03.2019

Илјадници Австралијанци се евакуираат пред ударот на два силни циклони кои се најавени за викендов, а би можеле да бидат разорни. Во текот на викендот северот на Австралија ќе биде погоден од силниот циклон “Тревор“, додека циклонот “Вероника“ ќе го ...

Австралија на удар на два моќни циклони во исто време

А1 On - 23.03.2019

Моќниот тропски циклон Тревор го погоди денеска северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој наместа дувал со брзина и до 250 километри на час. Како што јави Би-Би-Си, во моментот кога Тревор пристигнал до ...

Циклонот Вероника го погоди северозападното крајбрежје на Австралија

Н.Македонија - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...

Австралија на удар на два моќни циклони во исто време

Опсервер - 23.03.2019

Моќниот тропски циклон Тревор го погоди денеска северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој наместа дувал со брзина и до 250 километри на час. Како што јави Би-Би-Си, во моментот кога Тревор пристигнал до ...

Циклонот Вероника го погоди северозападното крајбрежје на Австралија

MakPress - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...

Австралија на удар на два моќни циклони во исто време

Сител - 23.03.2019

Моќниот тропски циклон Тревор го погоди денеска северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој наместа дувал со брзина и до 250 километри на час. Како што јави Би-Би-Си, во моментот кога Тревор пристигнал до ...

Циклонот Вероника го погоди северозападното крајбрежје на Австралија

Независен - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...

Австралија на удар на два моќни циклони во исто време

Н.Македонија - 23.03.2019

Моќниот тропски циклон „Тревор“ го погоди денеска северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој наместа дувал со брзина и до 250 километри на час. Како што јави Би-Би-Си, во моментот кога „Тревор“ пристигнал ...

Циклонот Вероника го погоди северозападното крајбрежје на Австралија

А1 On - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...

Циклонот Тревор го погоди северното крајбрежје на Австралија

+инфо - 23.03.2019

Австралиските медиуми наведуваат дека ова е втор пат во историјата на Австралија, таа во исто време да биде погодена од два циклони Моќниот тропски циклон Тревор го погоди денеска северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и ...

Моќни циклони ја погодија Австралија

OhridNews - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...

Австралија на удар на два моќни циклони во исто време

MakPress - 23.03.2019

Моќниот тропски циклон Тревор го погоди денеска северното крајбрежје на Австралија, носејќи со себе поројни дождови и силен ветер, кој наместа дувал со брзина и до 250 километри на час. Како што јави Би-Би-Си, во моментот кога Тревор пристигнал до ...

По циклонот „Тревор“, Австралија ја удри и „Вероника“

Нова ТВ - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон „Вероника“ проследен со силен ветар и поројни дождови го погоди северозападниот брег на Австралија. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветрот што на места дувал со брзина и до 154 километри на час предизвика ...

Циклонот Вероника го погоди северозападното крајбрежје на Австралија

Опсервер - 24.03.2019

Моќниот тропски циклон Вероника го погоди северозападното крајбрежја на Австралија, носејќи со себе силен ветер и поројни дождови. Како што соопшти австралиската метеоролошка служба, ветерот, што на места дувал и со брзина до 154 километри на час, ...