TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре без вода неколку улици во Чаир

MTM - 20.01.2021

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека утре, 21.01.2021 година, поради дефект на затварач од Ф – 400 мм ниска зона на ул. Топанска бр. 24, во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од улиците ...

Утре без вода ќе биде дел од општина Чаир

Курир - 20.01.2021

ЈП Водовод и Канализација известува дека на ден 21.01.2021 година ( четврток ) поради дефект на затварач од Ф – 400 мм ниска зона на ул. Топанска бр.24, во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат : корисниците ...

Утре без вода корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“

Опсервер - 20.01.2021

– Во текот на утрешниот ден поради дефект на затварач (огрлица) Ф400мм. ниска зона на ул.Топанска 24. без вода ќе бидат корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“ до полициската станица Бит Пазар.

Утре без вода корисниците од улиците „Топанска", „Славеј Планина" и „Војдан Чернодрински"

Канал5 - 20.01.2021

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09 часот па се до завршување на дефектот. Во текот на утрешниот ден поради дефект на затварач (огрлица) Ф400мм. ниска зона на ул.Топанска 24.

Утре без вода корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“

А1 On - 20.01.2021

Во текот на утрешниот ден поради дефект на затварач (огрлица) Ф400мм. ниска зона на ул.Топанска 24. без вода ќе бидат корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“ до полициската станица Бит Пазар.

Утре без вода корисниците од Топанска, Славеј Планина и Војдан Чернодрински

24Инфо - 20.01.2021

Во текот на утрешниот ден поради дефект на затварач (огрлица) Ф400мм. ниска зона на ул.Топанска 24. без вода ќе бидат корисниците од улиците „Топанска”, „Славеј Планина” и „Војдан Чернодрински” до полициската станица Бит Пазар.

ЈП „Водовод и канализација“: Утре без вода корисниците од улиците „Топанска”, „Славеј Планина” и „Војдан Чернодрински”

Слободен Печат - 20.01.2021

Во текот на утрешниот ден, поради дефект на затварач (огрлица) Ф-400 мм. ниска зона на ул. „Топанска“ 24, без вода ќе бидат корисниците од улиците „Топанска”, „Славеј Планина” и „Војдан Чернодрински” до полициската станица Бит Пазар .

Утре без вода корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“

MakPress - 20.01.2021

Во текот на утрешниот ден поради дефект на затварач (огрлица) Ф400мм. ниска зона на ул.Топанска 24. без вода ќе бидат корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“ до полициската станица Бит Пазар.

Утре без вода ќе биде дел од општина Чаир

Скопје инфо - 20.01.2021

ЈП Водовод и Канализација известува дека на ден 21.01.2021 година ( четврток ) поради дефект на затварач од Ф – 400 мм ниска зона на ул. Топанска бр.24, во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат : корисниците ...