TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ја паметите ли Driver за првиот PlayStation?

Телефони.мк - 14.02.2018

Првата гејмерска конзола на Sony PlayStation е една од најомилените на сите времиња бидејќи многумина корисници со голема носталгија се потсетуваат на деновите кога беа деца и за прв пат фатија џојстик во рака.

Прогласена најпопуларната PlayStation игра на сите времиња

Кајгана - 14.02.2018

За легендарната конзола PlayStation 1, што беше претставена во Јапонија пред повеќе од две децении, досега се произведени 5.103 игри, но една најмногу ги освоила срцата на играчите. Според анкетата на Ranker, играта Driver е прогласена за најдобра ...

Ова е најдобрата PlayStation игра на сите времиња (видео)

Денар - 14.02.2018

Зa легендардната конзола „PlayStation 1“, која во Јапонија е претставена пред повеќе од две децении, досега се произведени 5.103 игри. Сепак, само една ги освои срцата на играчите. Според анкетата на „Ranker“, играта „Driver“ е прогласена за ...

Ranker: Прогласена најдобрата PlayStation игра на сите времиња

Точка - 15.02.2018

За легендарната конзола PlayStation 1, која била претставена во Јапонија пред повеќе од две децении, досега се произведени 5.103 игри. Сепак, само една во најголема мера ги освоила срцата на играчите.

Прогласена најдобрата PlayStation игра на сите времиња (ВИДЕО)

USB - 14.02.2018

Зa легендардната конзола PlayStation 1, која во Јапонија е претставена пред повеќе од две децении досега се произведени 5.103 игри. Сепак, само една ги освои срцата на играчите. Според анкетата на „Ranker“, играта Driver е прогласена за најдобра ...