TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кој смее да биде надвор за време на полицискиот час

360 степени - 08.04.2020

Во категорија на дозволи што ги издава МИОА се опфатени: Кој го поднесува барањето за дозвола за движење : Во категоријата дозволи за движење со јавување во МВР на 192 влегуваат: Во отстапките за ограничено движење влегуваат вработените во компании ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Фокус - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Информација за категориите и постапките за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на ограничено ...

ТВ21 - 08.04.2020

Владата на Република Северна Македонија информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани.

МИОА: Досега се издадени 27 000 дозволи за движење за време на полицискиот час

360 степени - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со корона-кризата за различна категории претставници на институции или други ...

Манчевски: Издадени се 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

Press24 - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

А1 On - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

Сител - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

Курир - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

Канал5 - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други граѓани.

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

Локално - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

Бриф - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Дозвола за движење за време на полицискиот час може да добијат и оние кои негуваат немоќни и болни лица

Слободен Печат - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација е задолжено да издава дозволи за движење во тек на полицискиот час за органи на државната власт, кризни штабови, медиуми, погребални претпријатија и пекари до пет вработени.

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

CivilMedia - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

Либертас - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

24Инфо - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час

Р.С.Европа - 07.04.2020

Издадени се 27 илјади дозволи за движење во тек на полицискиот час воведен поради вонредната состојба со корона кризата, информираше денеска министерот за информатичко општество. Министерството за информатичко општество и администрација ги издало ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

+инфо - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за нега на лице

Frontline - 07.04.2020

До МИОА, како што рече Манчевски, по електронси пат треба да се достават лични податоци за барателот на дозволата, односно име и презиме, матичен број и телефонски број, како и медицинска потврда што ја докажува медицинската состојба на лицата за ...

Манчевски: Издадени се 27.000 дозволи за движење во полициски час

iPortal - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Дозвола за движење од МИОА за време на полицискиот час може да добијат и оние кои негуваат немоќни и болни лица

Република - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација е задолжено да издава дозволи за движење во тек на полицискиот час за органи на државната власт, кризни штабови, медиуми, погребални претпријатија и пекари до пет вработени.

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час

МКД - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Издадени 27.000 дозволи за движење во полициски час, може да се добијат и за негување лице

Независен - 07.04.2020

Фото: Б. Грданоски Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции ...

Досега издадени 27.000 дозволи за движење за време на полициски час

MakPress - 07.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација досега издало 27 илјади дозволи за движење во тек на воведениот полициски час поради вонредната состојба со коронакризата за различна категории претставници на институции или други категорија ...

Како да се добие дозвола за движење во полициски час?

Независен - 08.04.2020

Владата објави информација кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на ...

Владата информира кој може да се движи за време на полицискиот час

Канал5 - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Информација за категории и постапки за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на полициски час

+инфо - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: – Претставници на институции за кои ...

(ВИДЕО) Владата информира за категориите и постапките за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени

iPortal - 08.04.2020

Владата на Република Северна Македонија информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани.

Кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата?

Локално - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Владата информира кои институции даваат дозволи за движење во време на полициски час

А1 On - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Информација за категории и постапки за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на полициски час

Press24 - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: -Претставници на институции за кои ...

Информација за категории и постапки за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на полициски час

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • ...

Која институција какви дозволи за движење ќе издава, согласно новиот полициски час

еМагазин - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: – Претставници на институции за кои ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку интернет портал за таа намена

А1 On - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

(Видео) Листа на институции и упатство како да побарате дозволи за движење

24Инфо - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Манчевски : Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Канал5 - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov. mk.

Kако да побарате дозволи за движење за време на полициски час

Вечер - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои со ...

Каде се издаваат дозволи за движење за време на полициски час и за кои категории на граѓани

Frontline - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Локално - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Вечер - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

+инфо - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

24Инфо - 08.04.2020

– Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

Електронски извадете дозвола за движење за време на полицискиот час

Слободен Печат - 08.04.2020

Целосно сме заштитени од злоупотреби. Ова е автоматизирана постапка и лесна за граѓаните, рече Манчевски. Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Независен - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .mk, наместо како досега со ...

Отворен портал преку кој ќе може да побарате дозвола за движење во полициски час

Press24 - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Сител - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Информација за категории и постапки за издавање дозволи за движење за време на полицискиот час

МКД - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: Претставници на институции за кои ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

4NEWS - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот .

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

CivilMedia - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

iPortal - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.mk, наместо како досега со ...