TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ситничавоста помеѓу браќата преминува на друго ниво со оваа зграда изградена од инает/ВИДЕО

Вечер Прес - 24.09.2023

„Ал Баса“ во превод „Инает“ е името на најтесната зграда во Бејрут, а многумина веруваат дека ја има и во целиот свет. Широка е само 60 сантиметри во најтесниот дел, а околу четири метри во најширокиот.

Го блокирал погледот на својот брат кон морето: „Најтенката зграда на светот“, која била изградена од инает

Во Центар - 24.09.2023

Првиот брат за инает изградил тенка зграда висока 14 метри, што го блокира погледот на Средоземното Море, а со тоа ја намалува вредноста на земјата на вториот брат. Ал Баса или Инат е името на најтенкиот објект во Бејрут , а многумина веруваат во ...