TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Имунолог: Ковид го скратува животот на мажите за 14, а на жените за 12 години (ВИДЕО)

Локално - 24.11.2020

Хрватскиот имунолог Златко Тробоњача денес за „N1“ рече дека во историјата нема патоген со кој што толку брзо сме се запознале. „Илјадници научни трудови се објавени во изминатите десет месеци, па затоа е невозможно да се следи објавеното за ...

Имунолог: Ковид го скратува животот на мажите за 14, а на жените за 12 години (ВИДЕО)

24Инфо - 24.11.2020

Хрватскиот имунолог Златко Тробоњача денес за „N1“ рече дека во историјата нема патоген со кој што толку брзо сме се запознале. „Илјадници научни трудови се објавени во изминатите десет месеци, па затоа е невозможно да се следи објавеното за ...

Имунолог: Ковид го скратува животот на мажите за 14, а на жените за 12 години

Centar - 24.11.2020

Хрватскиот имунолог Златко Тробоњача денес за „N1“ рече дека во историјата нема патоген со кој што толку брзо сме се запознале. „Илјадници научни трудови се објавени во изминатите десет месеци, па затоа е невозможно да се следи објавеното за ...