TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сезонците во Србија за еден ден може да заработат и над 50 евра!

Слободен Печат - 06.06.2024

Дневната плата на сезонските градинари и овоштари во Србија летово е до 6.000 динари (околу 50 евра) плус храна, пијалоци, превоз или сместување доколку на работникот му треба. Почетокот на летото носи многу огласи за сезонски вработувања, особено ...

Дневница 2100 денари – се бараат ваков тип на работници во Србија

24Инфо - 05.06.2024

Огласите за берачи веќе ги преплавија социјалните мрежи и локалните портали во Србија. Наоѓањето на соодветна работна сила не е лесно со години, иако тие можат да заработат добри пари за помалку од еден месец работа.

ОВИЕ РАБОТНИЦИ ВО ЛЕТОТО ЗАРАБОТУВААТ ДНЕВНО ДО 6.000 ДИНАРИ: Загарантиран оброци, превоз и сместување, а нема кој да ...

4NEWS - 05.06.2024

Дневната плата на сезонските градинари и овоштари летово се искачува до 6.000 динари плус храна, пијалоци, превоз или сместување доколку му треба на работникот! Почетокот на летото носи многу огласи за сезонски вработувања, особено во овоштарството, ...

СРБИТЕ БАРААТ СЕЗОНЦИ: Дневницата изнесува и над 50 евра

Фактор - 06.06.2024

Сезонците во Србија за еден ден можaт да заработат и над 50 евра. Србите бараат берачи на вишни, цреши, малини, капини, јаболки, сливи, грозје. Дневницата на сезонските градинари и овоштари во Србија летово е до 6.000 динари (околу 50 евра) плус ...

Дневница 2100 денари – се бараат ваков тип на работници во Србија

Бриф - 06.06.2024

Огласите за берачи веќе ги преплавија социјалните мрежи и локалните портали во Србија. Наоѓањето на соодветна работна сила не е лесно со години, иако тие можат да заработат добри пари за помалку од еден месец работа.

Во Србија дневница и до 50 евра

Локално - 06.06.2024

Дневницата во Србија летово е до 6.000 динари (околу 50 евра) плус храна, пијалоци, превоз или сместување доколку на работникот му треба. Почетокот на летото носи многу огласи за сезонски вработувања, особено во овоштарството, каде се бараат берачи ...