TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во МРТ ништо ново, Марјан Цветковски пак избран за директор

МКД - 13.02.2018

Марјан Цветковски, директорот на Македонската радио и телевизија од 2012, останува на таа функција уште три години. По објавениот конкурс за избор на нов директор, Програмскиот совет на МРТ повторно го избра Цветковски.

Марјан Цветковски останува директор на МРТ

+инфо - 13.02.2018

Мандатот на новиот директор и заменик-директор на МРТ трае три години со можност за реизбор. Програмскиот совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик ...

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Макфакс - 13.02.2018

Управниот одбор на Македонската Радио Tелевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими. На Цветковски мандатот му истекува во март годинава.

Марјан Цветковски е реизбран за Генерален директор на МРТВ

AKO - 13.02.2018

Актуелниот директор на МРТВ, Марјан Цветковски, е реизбран на оваа функција, откако стариот Програмски совет, чиј мандат истекува кон крајот на годината, на 26 јануари распиша конкурс за нов директор.

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Вечер - 13.02.2018

Стариот управен одбор на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими. На Цветковски мандатот му истекува во март годинава.

Марјан Цветковски реизбран за директор на МРТ

Фокус - 13.02.2018

Актуелниот директор на МРТ, Марјан Цветковски, е реизбран на оваа функција, откако стариот Програмски совет, чиј мандат истекува кон крајот на годината, на 26 јануари распиша конкурс за нов директор.

Марјан Цветковски повторно избран за извршен директор на МРТ

А1 On - 13.02.2018

Стариот управен одбор на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими. На Цветковски мандатот му истекува во март годинава.

МРТ во следните три години останува со истиот директор

Нова ТВ - 13.02.2018

Актуелниот директор на МРТВ, Марјан Цветковски, е реизбран на оваа функција, откако стариот Програмски совет, чиј мандат истекува кон крајот на годината, на 26 јануари распиша конкурс за нов директор – објави порталот „ Актуелно “.

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Точка - 13.02.2018

Управниот одбор на Македонската Радио Tелевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими. На Цветковски мандатот му истекува во март годинава.

Марјан Цветковски реизбран за директор на МРТ

Локално - 13.02.2018

Актуелниот директор на МРТ, Марјан Цветковски, е реизбран на оваа функција, откако стариот Програмски совет, чиј мандат истекува кон крајот на годината, на 26 јануари распиша конкурс за нов директор, објави порталот Актуелно.

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Поглед - 13.02.2018

Стариот управен одбор на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими. На Цветковски мандатот му истекува во март годинава.

Марјан Цветковски повторно избран за директор на МРТ

Слободен Печат - 13.02.2018

Актуелниот директор на Македонската радио телевизија, Марјан Цветковски, е реизбран на оваа позиција, откако на 26 јануари беше распошан конкурс за нов директор. На Цветковски мандатот му истекува во март годинава, но конкурсот беше распишан пред ...

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Република - 13.02.2018

Управниот одбор на Македонската Радио Tелевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими. На Цветковски мандатот му истекува во март годинава.

Цветковски реизбран за директор на МРТВ

Стандард - 13.02.2018

Актуелниот директор на МРТВ, Марјан Цветковски, е реизбран на оваа функција, откако стариот Програмски совет, чиј мандат истекува кон крајот на годината, на 26 јануари распиша конкурс за нов директор.

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Sky - 14.02.2018

Стариот програмски совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими. На Цветковски мандатот му истекува во март годинава.