TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Страшно : Неподвижна старица искасана 150 пати од стршлени

Канал5 - 06.10.2017

Осумдесет и седум годишна жена од Јапонија починала откако ја нападнал рој стршлени . Старицата била нападната додека седела во својата инвалидска количка , а негувателката од страв не можела да и помогне .

Јапoнка почина по 150 убоди од стршлени

Популарно - 06.10.2017

Жена во количка во Јапонија, на возраст од 87 година, почина откако беше касната 150 пати од џиновски стршлени. Ројот стршлени ја нападнал жената додека со својот помошник се враќала од центарот за нега.

СТРАШНО: Ја искасале 150 џиновски стршни, немало спас за неа

Sky - 06.10.2017

Осумдесетгодишна Јапонка во инвалидска количка починала по 150 убоди од џиновски стршни. Ројот стршни ја спречил нејзината негувателка да и помогне. Ниту екипата на итна помош, која дошла, не можела да ја спаси, бидејќи немала заштитна опрема.

Јапoнка почина по 150 убоди од стршлени

Скопје24 - 06.10.2017

Жена во количка во Јапонија, на возраст од 87 година, почина откако беше касната 150 пати од џиновски стршлени. Ројот стршлени ја нападнал жената додека со својот помошник се враќала од центарот за нега.

Јапoнка почина по 150 убоди од стршлени

А1 On - 07.10.2017

Жена во количка во Јапонија, на возраст од 87 година, почина откако беше касната 150 пати од џиновски стршлени. Ројот стршлени ја нападнал жената додека со својот помошник се враќала од центарот за нега.

Починала по 150 убоди од стршлени

МК News - 07.10.2017

Жена во количка во Јапонија, на возраст од 87 година, почина откако беше касната 150 пати од џиновски стршлени. Ројот стршлени ја нападнал жената додека со својот помошник се враќала од центарот за нега.