TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АЈЛА Е ЧУДО ОД ДЕТЕ: Двегодишното девојче од Кентаки стана најмладиот член на Менса и постигна Гинисов рекорд

Вечер Прес - 03.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб ​​од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

ОВА СИМПАТИЧНО ДЕВОЈЧЕ Е НАЈМАЛАТА ЧЛЕНКА НА МЕНСА ВО СВЕТОТ: На 2 години прави НЕВЕРОЈАТНИ работи (ВИДЕО)

Во Центар - 03.12.2023

Читањето на глас зборови напишани од постара личност на таблет можеби не е начинот на кој повеќето двегодишници замислуваат да го прослават својот роденден, но на тој начин Исла Мекнаб ​​од Кентаки го одбележа својот втор роденден.

Ова девојче ќе ве освои: Има само 2 години, а постигна Гинисов рекорд – еве во што е посебна

Курир - 02.12.2023

Мекнабс контактирал со психолог кој ја тестирал интелигенцијата на девојчето, за кое направил исклучок откако слушнал за нејзините таленти, објави Гардијан. Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на ...

Двегодишното девојче стана најмладата членка на Менса

Либертас - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишното девојче стана најмладата членка на Менса

Бриф - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

ВИДЕО Има само 2 години и стана најмладата членка на Менса – еве во што е посебна

4NEWS - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишното девојче Ајла стана најмладата членка на Менса

Рацин - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишно девојче стана најмладата членка на Менса

365 - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишното девојче стана најмладата членка на Менса

24Инфо - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишна Американка стана најмладата членка на Менса

Слободен Печат - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишното девојче стана најмладата членка на Менса

MakPress - 03.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Ајла е чудо! Двегодишното девојче од Кентаки стана најмладиот член на женската Менса, и постигна Гинисов рекорд

Слободен Печат - 04.12.2023

Двегодишната Ајла МекНеб ​​од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса , а исто така, постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда , ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по ...