TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возел милион патници во авион 13 години без дозвола: Сам си направил сертификат, го измамил цел свет „Летав како БОГ“

4NEWS - 26.11.2023

Швеѓанецот Томас Салве работел како пилот 13 години без вистинска лиценца. Томас Салве од Шведска работел како пилот 13 години иако немал дозвола за летање, пишува „Дејли мејл“. Бил копилот, потоа пилот и никој никогаш не се сомневал во неговите ...

Филмска приказна за најголемиот измамник во воздухот: Пилотирал 13 години без дозвола, превезувал милион патници – ...

Точка - 24.11.2023

Еден милион патници превезол Швеѓанецот Томас Салме, кој цели 13 години работел како пилот со лажна дозвола. Неговата приказна и денес се раскажува во воздухопловството. Бил копилот, потоа капетан и никој никогаш не се посомневал во неговите летечки ...

Над 3.500 полетувања и милиони превезени патници – Швеганец пилотирал 13 години со лажна дозвола

ММС - 24.11.2023

Еден милион патници превезол Швеѓанецот Томас Салве, кој 13 години работел како пилот со лажна дозвола! Неговата приказна и денес се раскажува во воздухопловството. Бил копилот, потоа капетан и никој никогаш не се сомневал во неговите летечки ...

Најголем измамник меѓу пилотите: Со лажна дозвола управувал патнички авион 13 години

ТВ21 - 24.11.2023

Илјадници патници пренел Швеѓанецот Томас Салме, кој цели 13 години работел како пилот со лажна дозвола. Во авиосообраќајот и денеска се зборува неговата приказна. Бил копилот, па капетан, а никогаш не се посомневал во неговите способности.

13 години без дозвола работел како пилот: Превезел над милион патници!

Кумановски м. - 24.11.2023

Швеѓанецот Томас Салве летал со патници веќе 13 години како пилот, користејќи лажна дозвола. Никој не се сомневал во неговите летечки способности, а тој успеал да ги измами авиокомпаниите, колегите, семејството и пријателите.