TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

In memoriam: Почина скопската легенда Горан Атанасов-Зеко

Слободен Печат - 17.05.2018

Денеска во Скопје по кусо боледување почина Горан Атанасов Зеко познат скопски угостител и своевремено пејач, и еден од главните создавачи на ноќниот и забавен живот во Скопје од крајот на 1980-ти ...

Почина скопската легенда Горан Атанасов Зеко

Точка - 17.05.2018

Денеска во Скопје по кусо боледување почина Горан Атанасов Зеко познат скопски угостител и своевремено пејач, и еден од главните создавачи на ноќниот и забавен живот во Скопје од крајот на 1980-ти години.

Тажна вест: Почина скопската легенда Зеко

Курир - 17.05.2018

Денеска во Скопје по кусо боледување почина Горан Атанасов-Зеко. Тој беше познат скопски угостител и своевремено пејач, како и еден од главните создавачи на ноќниот и забавен живот во Скопје од крајот на 1980-ти години.

Тони Михајловски за Зеко: Почивај во мир, и знам дека ќе има смеа таму на небото

Република - 17.05.2018

Актерот Тони Михајлоски со Фејсбук статус се прости од скопската легенда Зеко. Горан Атанасов-Зеко беше познат скопски угостител и своевремено пејач, како и еден од главните создавачи на ноќниот и забавен живот во Скопје од крајот на 1980-ти години.

Замина уште еден урбан лик: Почина скопската легенда Зеко

Таратур - 17.05.2018

По кратко боледување, во Скопје денес почина Горан Атанасов Зеко. Зеко беше еден од најпознатите скопски угостители, а некогаш и пејач кој беше еден од главните креатори на ноќниот и забавен живот во Скопје од крајот на 1980-ти години.

Тажна вест: Почина скопската легенда Зеко

24Инфо - 17.05.2018

Тажна вест: Почина скопската легенда Зеко Денеска во Скопје по кусо боледување почина Горан Атанасов-Зеко. Тој беше познат скопски угостител и своевремено пејач, како и еден од главните создавачи на ноќниот и забавен живот во Скопје од крајот на ...

(ВИДЕО) Почина Горан Атанасов Зеко: Легенда на Скопје кој одбележа долг период на ноќниот живот!

Екран - 17.05.2018

Зеко со Сашо Пижевски – Пиже и Игор Џамбазов е основач и член на култната група „Хавана Бенд“, која беше своевидна атракција на македонската естрада во раните 90.тти… Денеска во Скопје по кусо боледување почина Горан Атанасов Зеко познат скопски ...