TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Жена ја скрати косата поради хемотерапија, реакцијата на фризерите го воодушевија интернетот

ТВ21 - 07.06.2023

Видео на кое се гледа реакцијата на тројца фризери откако дознале дека нивната клиентка си ја крати косата поради хемотерапија го преплави интернетот. Видеото е прегледано речиси 16 милиони пати на Твитер и собра речиси 200.000 лајкови.

ВИДЕО: Жена ја скрати косата поради хемотерапија, реакцијата на фризерите го воодушевија интернетот

Zoom - 07.06.2023

реклама Видео на кое се гледа реакцијата на тројца фризери откако дознале дека нивната клиентка си ја крати косата поради хемотерапија го преплави интернетот. Видеото е прегледано речиси 16 милиони пати на Твитер и собра речиси 200.000 лајкови.