TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кралот на Јордан: Одам во Москва да го видам својот брат Путин

Макфакс - 14.02.2018

Кралот на Јордан, Абдулах Втори пристигнува во посета на Москва, а со Владимир Путин ќе разговараат за стабилизација на ситуацијата во Јужна Сирија. „Одам во Москва да го видам својот брат, претседателот Путин, како негов пријател и пријател на ...

Кралот на Јордан: Одам во Москва да го видам својот брат Путин

Вечер - 14.02.2018

Кралот на Јордан, Абдулах Втори, пристигнува во посета на Москва, а со Владимир Путин ќе разговараат за стабилизација на ситуацијата во јужна Сирија. „Одам во Москва да го видам својот брат, претседателот Путин, како негов пријател и пријател на ...

Кралот на Јордан: Одам во Москва да го видам својот брат Путин

А1 On - 14.02.2018

Кралот на Јордан, Абдулах Втори, пристигнува во посета на Москва, а со Владимир Путин ќе разговараат за стабилизација на ситуацијата во јужна Сирија. „Одам во Москва да го видам својот брат, претседателот Путин, како негов пријател и пријател на ...

Кралот на Јордан: Одам во Москва да го видам својот брат Путин

Точка - 14.02.2018

Кралот на Јордан, Абдулах Втори, пристигнува во посета на Москва, а со Владимир Путин ќе разговараат за стабилизација на ситуацијата во јужна Сирија. „Одам во Москва да го видам својот брат, претседателот Путин, како негов пријател и пријател на ...

Кралот на Јордан: Одам во Москва да го видам својот брат Путин

Sky - 14.02.2018

Кралот на Јордан, Абдулах Втори, пристигнува во посета на Москва, а со Владимир Путин ќе разговараат за стабилизација на ситуацијата во јужна Сирија. „Одам во Москва да го видам својот брат, претседателот Путин, како негов пријател и пријател на ...