TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кога сте повредени, разочарани и изневерени - Направете го ова: 3 најдобри совети од Лав Толстој

Женски магазин - 08.12.2023

Што да правиме кога некој ќе не изневери, разочара и повреди? Одговорот на ова прашање го дал Лав Толстој. Предавството може да предизвика голема болка, особено ако сме го доживеале од некој многу близок.

Кога ќе ве предадат, повредат и разочараат, направете го ова: Три најдобри совети кои ни ги остави Лав Толстој

Точка - 07.12.2023

Што да правите кога некој ќе ве издаде, разочара или повреди? Одговорот на ова прашање го дал Лав Толстој. Предавството може да зададе голема болка, особено доколку сме го доживеале од некој којшто ни бил многу близок.

Кога ќе ве издадат, разочараат или ќе ве повредат направете го само ова: Три совети од Лав Толстој

Во Центар - 08.12.2023

Предавството може да предизвика голема болка, особено ако сме го доживеале од некој многу близок. Најчесто тоа е личност за која не сме можеле ни да замислиме дека ќе ни направи такво нешто.