TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неизвесно кога МТСП ќе се пресели во новата зграда, се чека на Уставниот суд

Либертас - 16.01.2018

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески не може да прецизира кога Министерството ќе се пресели во новите простории и вели дека тоа зависи од одлуката на Уставниот суд. – Урбанистичките планови беа поништени од страна на општина Центар.

Зјае празна барокната зграда што почна да ја гради Јанакиески, Сугарески не може да се всели поради Уставен суд

Фокус - 16.01.2018

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и администрацијата на Министерството се уште не можат да се вселат во новата зграда на плоштадот Филип II, која почна да ја гради неговиот претходник, Миле Јанакиески.

Зјае празна барокната зграда што почна да ја гради Јанакиески, Сугарески не може да се всели поради Уставен суд

Локално - 16.01.2018

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и администрацијата на Министерството се уште не можат да се вселат во новата зграда на плоштадот Филип II, која почна да ја гради неговиот претходник, Миле Јанакиески.