TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со кола влетал во неготинскиот пазар

МКД - 16.02.2019

Ноќеста во Неготино биле оштетени неколку тезги откако две млади лица со автомобил влетале во градскиот пазар. Возилото излетало надвор од улицата и удрило во тезгите. Причинета е материјална штета.

Влетале со автомобил во неготинскиот пазар и оштетиле тезги

Курир - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Влетале со автомобил во неготинскиот пазар и оштетиле тезги

Сител - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Влетале со автомобил во неготинскиот пазар и оштетиле тезги

Вечер - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Две момчиња ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино

Република - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски, за МИА потврдил дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Автомобил влетал во неготинскиот пазар

А1 On - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Влетале со автомобил во неготинскиот пазар и оштетиле тезги

Канал5 - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино

Фокус - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски, за МИА потврди дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Две млади лица влетале со автомобил во неготинскиот пазар и оштетиле тезги

Press24 - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

И тоа се случи: Влетале со автомобил во неготинскиот пазар и оштетиле тезги

еМагазин - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Двајца млади со автомобил влетале во пазарот во Неготино

+инфо - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Влетале со автомобил во неготинскиот пазар и оштетиле тезги

MTM - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Неготинци со автомобил влетале во пазарот

Слободен Печат - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб ...

Влетале со автомобил во неготинскиот пазар и оштетиле тезги

1tv - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Влетале со автомобил во неготинскиот пазар и оштетиле тезги

Опсервер - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски потврди за МИА дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.

Со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино

Локално - 16.02.2019

Две млади лица ноќеска со автомобил влетале во градскиот пазар во Неготино и оштетиле тезги. Портпаролот на Секторот за внатрешни работи Велес, Верољуб Додевски, за МИА потврди дека настанот се води како сообраќајна незгода со материјална штета.