TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе ви се скамени срцето од фотографиите- Откако семејството на Синан денеска доживеа пекол во болница, пејачот едвај ...

Курир - 16.05.2018

Откако денеска семејството на пејачот доживеа вистински пекол конечно успеа да го ослободи пејачот од болницата во која неговата сопруга тврдеше дека има ужасни услови. Имено таа тврдеше дека пејачот бил врзуван за креветот, а вчера пациентка во ...

Пејачот со денови е врзан за болничкиот кревет- откако семејството на Синан сакало насилно да го изнесе се соочило со ...

Курир - 16.05.2018

Семејството на познатиот пејач Синан Сакиќ овие денови преживува вистинска драма откако во белградската болница се соочиле со пекол. Станува збор за сопругата и синовите на Синан кој тврдат дека условите во болницата во која престојува пејачот се ...