TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Слободен Печат - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

ТВ21 - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Вечер Прес - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

+инфо - 22.07.2021

За државјаните на трети земји доволно ќе биде само при влезот да се покаже сертификатот за вакцинација во печатена или електронска верзија, заедно со документ за лична идентификација. До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Либертас - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Press24 - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

ММС - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Канал5 - 22.07.2021

Европскиот дигитален Ковид сертификат е уште една алтернативна можност за влез во Грција. До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една недела

еМагазин - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една недела

Кајгана - 22.07.2021

Правилата за влез во Грција што предвидуваат задолжителен PLF формулар и една од трите опции: сертификат за вакцинација или негативен ПЦР тест или потврда за прележан COVID-19, продолжени се за уште една седмица и важат до 14 јуни 2021 година, а ...

Mерките за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Фокус - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

24Инфо - 22.07.2021

Актуелните мерки за влез во Грција се продолжени до 29 јули. Тоа значи дека е потребен задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ...

Грција ги продолжи мерките за влез уште една седмица

Lider - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

iPortal - 22.07.2021

Актуелните мерки за влез во Грција се продолжени до 29 јули. Тоа значи дека е потребен задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ...

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Скопје инфо - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

ВО ГРЦИЈА ЗА УШТЕ ЕДНА НЕДЕЛА ПРОДОЛЖЕНИ МЕРКИТЕ: Ноќните клубови, дискотеките, бузуки ќе примаат само вакцинирани

Фактор - 22.07.2021

„Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19“ е новата одлука на грчката Влада според која до 29. јули остануваат на сила актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF ...

Мерките за влез во Грција остануваат на сила уште една седмица

Република - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет ПЛФ формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

Мерките за влез во Грција остануваат на сила – еве до кога

Скопје24 - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет ПЛФ формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...

До 29-ти јули ќе важат истите мерки за влез во Грција

MakPress - 22.07.2021

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ...