TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Гугл“ ќе биде претрупан со реклами

Факултети - 16.05.2019

„Гугл“ најави еден куп нови видови на реклами, кои ќе почнат да се појавуваат насекаде. Пребарувањето на „Гугл“ на мобилни уреди наскоро ќе добие посебна „галерија“ со реклами, која ќе им овозможи на огласувачите да му прикажат на корисникот неколку ...

Google рекламите ќе го преплават вашиот смартфон

Телефони.мк - 15.05.2019

Google потврди дека на сите свои мобилни платформи ќе го зголеми и бројот и видот на онлајн реклами со цел како што вели подобро да ги информира корисниците за производи кои се од нивен интерес.

Google наскоро воведува нова генерација интернет реклами

USB - 16.05.2019

Google најави еден куп нови видови на реклами, кои ќе почнат да се појавуваат насекаде. Пребарувањето на Google на мобилни уреди наскоро ќе добие посебна „галерија“ со реклами, која ќе им овозможи на огласувачите да му прикажат на корисникот неколку ...