TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СО КОЈА БРЗИНА СЕ ВОЗИ НА МРАЗ? Совети од РСБСП за безбедно возење во зимски услови

+инфо - 14.01.2022

Во зима секогаш имајте полн резервоар, без разлика дали сте заглавени во градскиот метеж или имате незгода на пат. Ниските температури, снегот и мразот можат да создадат опасни услови на патиштата кои бараат повнимателно возење заради осигурување ...

Совети од РСБСП за безбедно возење во зимски услови

Нетпрес - 14.01.2022

Ниските температури, снегот и мразот можат да создадат опасни услови на патиштата кои бараат повнимателно возење заради осигурување безбедност на сите учесници во сообраќајот. Ваквите неповолни временски услови влијаат врз многу аспекти на возењето, ...

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

Сител - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

На мраз возете во втора брзина – Совети на РСБСП за безбедно возење во зимски услови

ММС - 14.01.2022

Ниските температури, снегот и мразот можат да создадат опасни услови на патиштата кои бараат повнимателно возење заради осигурување безбедност на сите учесници во сообраќајот. Ваквите неповолни временски услови влијаат врз многу аспекти на возењето, ...

РСБСП: Совети за безбедно возење во зимски услови

OhridNews - 14.01.2022

Ниските температури, снегот и мразот можат да создадат опасни услови на патиштата кои бараат повнимателно возење заради осигурување безбедност на сите учесници во сообраќајот. Ваквите неповолни временски услови влијаат врз многу аспекти на возењето, ...

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

Слободен Печат - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. Оттаму порачуваат да се почитува брзината на возење, посебно во близина на пешачки премин, училишта и градинки.

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

Независен - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

РСБСП: Исчистете го возилото од снег и мраз, прилагодете ја брзината, излезете малку порано од дома

Скопје инфо - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

Опсервер - 14.01.2022

– Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

Во Центар - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

24Инфо - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

ТВ21 - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

Бриф - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

Канал5 - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

Совети за возење во зима: излезете од дома десетина минути порано за да го загреете автомобилот

МКД - 14.01.2022

Ниските температури, снегот и мразот можат да создадат опасни услови на патиштата кои бараат повнимателно возење заради осигурување безбедност на сите учесници во сообраќајот. Ваквите неповолни временски услови влијаат врз многу аспекти на возењето, ...

РСБСП советува на безбедно возење во зимски услови: Користете задолжителна зимска опрема

Нова ТВ - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. „Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.

СО КОЈА БРЗИНА СЕ ВОЗИ НА МРАЗ? Совети од РСБСП за безбедно возење во зимски услови

Курир - 14.01.2022

Ниските температури, снегот и мразот можат да создадат опасни услови на патиштата кои бараат повнимателно возење заради осигурување безбедност на сите учесници во сообраќајот. Ваквите неповолни временски услови влијаат врз многу аспекти на возењето, ...

Со која брзина се вози на мраз?

Пулс24 - 14.01.2022

Ниските температури, снегот и мразот можат да создадат опасни услови на патиштата кои бараат повнимателно возење заради осигурување безбедност на сите учесници во сообраќајот. Ваквите неповолни временски услови влијаат врз многу аспекти на возењето, ...

РСБСП со совети за безбедно возење во зимски услови

Вечер Прес - 14.01.2022

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. – Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката исправност на возилото.