TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Макпетрол Инфо Поинт: Колку може да возите со гориво на резерва

Фактор - 14.05.2021

Динг, сијаличката за гориво на вашето возило повторно се вклучи. Тоа значи дека треба да ја посетите најблиската бензинска станица, но колку навистина може да поминете на резерва? Дали може да стигнете до дома или да ставите гориво на враќање? Нема ...

Макпетрол Инфо Поинт: Колку може да возите со гориво на резерва

Црнобело - 14.05.2021

Динг, сијаличката за гориво на вашето возило повторно се вклучи. Тоа значи дека треба да ја посетите најблиската бензинска станица, но колку навистина може да поминете на резерва? Дали може да стигнете до дома или да ставите гориво на враќање? Нема ...

Колку може да возите со гориво на резерва

МКД - 14.05.2021

Динг, сијаличката за гориво на вашето возило повторно се вклучи. Тоа значи дека треба да ја посетите најблиската бензинска станица, но колку навистина може да поминете на резерва? Дали може да стигнете до дома или да ставите гориво на враќање? Нема ...

Макпетрол Инфо Поинт: Колку може да возите со гориво на резерва

Денар - 14.05.2021

Динг, сијаличката за гориво на вашето возило повторно се вклучи. Тоа значи дека треба да ја посетите најблиската бензинска станица, но колку навистина може да поминете на резерва? Дали може да стигнете до дома или да ставите гориво на враќање? Нема ...

Макпетрол Инфо Поинт: Колку може да возите со гориво на резерва

360 степени - 14.05.2021

Динг, сијаличката за гориво на вашето возило повторно се вклучи. Тоа значи дека треба да ја посетите најблиската бензинска станица, но колку навистина може да поминете на резерва? Дали може да стигнете до дома или да ставите гориво на враќање? Нема ...

Колку може да возите со гориво на резерва

Скопје24 - 14.05.2021

Динг, сијаличката за гориво на вашето возило повторно се вклучи. Тоа значи дека треба да ја посетите најблиската бензинска станица, но колку навистина може да поминете на резерва? Дали може да стигнете до дома или да ставите гориво на враќање? Нема ...

Макпетрол Инфо Поинт: Колку може да возите со гориво на резерва

Фокус - 14.05.2021

Динг, сијаличката за гориво на вашето возило повторно се вклучи. Тоа значи дека треба да ја посетите најблиската бензинска станица, но колку навистина може да поминете на резерва? Дали може да стигнете до дома или да ставите гориво на враќање? Нема ...

Колку може да возите со гориво на резерва

iPortal - 14.05.2021

Сијаличката за гориво на вашето возило повторно се вклучи? Тоа значи дека треба да ја посетите најблиската бензинска станица, но колку навистина може да поминете на резерва? Дали може да стигнете до дома или да ставите гориво на враќање? Нема ...