TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ние сме за ЕУ и НАТО такви какви што сме! (Видео)

Република - 13.06.2018

.Денес над Македонија се раѓа.. со пеење на химната и македонски народни песни се одвива протестот пред Собранието против договорот со Грција. Говорниците порачуваат дека Името е се што имаме и дека името нема да се менува.

Слушни го народот претседателе, ова се Македонци, не подлегнувај! (Видео)

Република - 13.06.2018

Владата и премиерот немаат мандат да го менуваат името и уставниот поредок на Република Македонија. Овој народ не дојде за власт, не дојде пари, не дојде за имиџ, дојде да си го одбрани името, порачуваат демонстрантите.