TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Како Викторија Лоба се забавува со новата Mercedes-Benz А-класа

еМагазин - 16.05.2018

Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во автомобилската индустрија – првиот Mercedes-Benz автомобил, кој е способен да зборува со возачот и да ги учи неговите желби и ...

И втора фабрика со производство на Mercedes A-класа

Авто Плус - 16.05.2018

Само три недели по почетокот на производството на новата Mercedes-Benz A-Class, компактен хечбек е веќе на производствените линии во втората фабрика Минатиот месец, производството започна во Rastatt во Германија, а сега и во фабриката во Keskemet во ...

Како изгледа „пик-ап“-от на Mercedes по третманот од Brabus? (фото+видео)

Денар - 16.05.2018

Познатата германска тјунерска компанија го надгради моделот „Mrecedes X Сlasѕ“. Покрај дизајнот на возилото, подобрени се и погонските единици. „Brabus“ изврши низа естетски интервенции на надворешноста, вклучувајќи вградување на специјални 20 инчни ...

Ексклузивно: Викторија Лоба зборува со автомобил, со новата Mercedes-Benz А-Класа

Црнобело - 15.05.2018

Во мистериозната кутија во Сити мол се криеше – Новата А-Класа. Со спектакуларно откривање и несекојдневна презентација, Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во ...

Тоа сум јас! – новата Mercedes А-класа

Авто Плус - 15.05.2018

Импортерот за возилата од програмата на Mercedes, компанијата Мак АутоСтар го претстави своето најново остварување, четвртата генерација на моделот А-класа Импортерот за возилата од програмата на Mercedes, компанијата Мак АутоСтар го претстави ...

(Фото) Мак Аутостар во Македонија го донесе првиот Mercedes-Benz автомобил кој е способен да зборува со возачот

еМагазин - 15.05.2018

Со спектакуларно откривање и несекојдневна презентација, Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во автомобилската индустрија – првиот Mercedes-Benz автомобил, кој е ...

Во мистериозната кутија во Сити мол се криеше – Новата А-Класа

Кајгана - 15.05.2018

Со спектакуларно откривање и несекојдневна презентација, Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во автомобилската индустрија – првиот Mercedes-Benz автомобил кој е ...

Mercedes-Benz А-класа :: Се криеше, но не се воздржа да се скрие

Авто Магазин - 15.05.2018

Викторија Лоба ни покажа дека новата А-класа на Mercedes не може да се скрие - ѝ прозбори, а таа ѝ одговори… Во тоа можеа да се уверат сите што случајно или намерно се најдоа во Сити мол, каде мистериозната кутија го криеше новитетот од Штутгарт.

Ексклузивно: Викторија Лоба зборува со автомобил, со новата Mercedes-Benz А-Класа

Фактор - 15.05.2018

Со спектакуларно откривање и несекојдневна презентација, МакАутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во автомобилската индустрија – првиот Mercedes-Benz автомобил кој е способен ...

Во мистериозната кутија во Сити мол се криеше – Новата А-Класа

Оff.net - 15.05.2018

Со спектакуларно откривање и несекојдневна презентација, Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во автомобилската индустрија – првиот Mercedes-Benz автомобил кој е ...

Ексклузивно: Викторија Лоба зборува со автомобил, со новата Mercedes-Benz А-Класа

Точка - 15.05.2018

Во мистериозната кутија во Сити мол се криеше – Новата А-Класа. Со спектакуларно откривање и несекојдневна презентација, Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во ...

Ексклузивно: Викторија Лоба зборува со автомобил, со новата Mercedes-Benz А-Класа

Фокус - 15.05.2018

Во мистериозната кутија во Сити мол се криеше – Новата А-Класа Со спектакуларно откривање и несекојдневна презентација, Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во ...