TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник во телевизија Алсат

360 степени - 23.06.2024

Паралелно со неговите ангажмани во медиумите во Македонија, од 2001 година Кадриу беше постојан дописник на Радио Слободна Европа од Скопје, од каде известуваше за политички, економски, културни случувања и настани од Скопје и земјава На 52-годишна ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Алсат-М - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина Исуф Кадриу, дописник на РСЕ од Скопје

Р.С.Европа - 23.06.2024

Новинарот Исуф Кадриу, дописник на Радио Слободна Европа (РСЕ) од Скопје, ненадејно почина во неделата на 52-годишна возраст. Кадриу известуваше за РСЕ од Скопје од 2002 година и беше едно од најистакнатите имиња во редакцијата на Радио Слободна ...

На 52-годишна возраст почина Исуф Кадриу, заменик главен уредник на Алсат

еМагазин - 23.06.2024

На 52-годишна возраст почина новинарот , заменик главен уредник на Алсат-М, Тој починал од срцев удар во Шенѓин, Албанија, каде што бил на одмор со семејството. Кадриу е татко на три деца, а од 2008 година беше заменик главен одговорен уредник на ...

Почина новинарот Исуф Кадриу

ТВ21 - 23.06.2024

Исуф Кадриу, дописник на Радио Слободна Европа од Скопје и заменик-главен и одговорен уредник во Алсат, ненадејно починал во неделата на 52-годишна возраст. Починал по срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што бил на одмор со ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Курир - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на Тв Алсат

Слободен Печат - 23.06.2024

Исуф Кадриу, заменик главен уредник на Тв Алсат почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството, информираше телевизијата. Оженет е и татко на три деца.

Почина Исуф Кадриу, дописник на РСЕ од Скопје

А1 On - 23.06.2024

Новинарот Исуф Кадриу, дописник на Радио Слободна Европа (РСЕ) од Скопје, ненадејно почина во неделата на 52-годишна возраст, информираат од РСЕ. Кадриу известуваше за РСЕ од Скопје од 2002 година и беше едно од најистакнатите имиња во редакцијата ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Нетпрес - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Независен - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина новинарот Исуф Кадриу

Lider - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Замина Исуф Кадриу, заменик главен одговорен уредник на телевизијата АЛСАТ

Фактор - 23.06.2024

Колегите од телевизија „Алсат“ споделија тажна вест со јавноста. Колегата Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде бил на одмор со семејството. Кадриу е оженет и татко на три деца.

Почина Исуф Кадриу, беше уредник на Алсат и дописник на РСЕ

Либертас - 23.06.2024

Новинарот Исуф Кадриу, дописник на Радио Слободна Европа (РСЕ) од Скопје, ненадејно почина во неделата на 52-годишна возраст. Кадриу известуваше за РСЕ од Скопје од 2002 година и беше едно од најистакнатите имиња во редакцијата на Радио Слободна ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Бриф - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ Алсат

Вистина.мк - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина новинарот Исуф Кадриу

Локално - 23.06.2024

Новинарот Исуф Кадриу починал денеска на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што бил на одмор со семејството. Кадриу бил заменик-главен и одговорен уредник на телевизијата Алсат.

Почина Исуф Кадриу, дописник на РСЕ од Скопје

Вечер Прес - 23.06.2024

Исуф Кадриу, дописник на Радио Слободна Европа од Скопје и заменик-главен и одговорен уредник во Алсат, ненадејно починал во неделата на 52-годишна возраст. Починал по срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што бил на одмор со ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Телма - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина новинарот Исуф Кадриу додека бил на одмор во Албанија со семејството

Република - 23.06.2024

На 52-годишна возраст во градот Шенѓин, Албанија, денеска почина Исуф Кадриу, заменик-главен и одговорен уредник на телевизијата Алсат. Кадриу бил на годишен одмор со семејството во Албанија.